background img
banner
banner

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής με 14 θέματα

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ

Με 14 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την προσεχή Δευτέρα 26 Μαρτίου, στις 2.00 το μεσημέρι στο γραφείο Δημάρχου, η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αιγιαλείας. Μεταξύ άλλων, η Επιτροπή καλείται να εγκρίνει την μελέτη και να καθορίσει τους όρους διακήρυξης για την προμήθεια τροφίμων, ειδών παντοπωλείου, οπωροπωλείου, ελαιολάδου, ψαριών, ειδών αρτοποιείου, γάλα και ειδών κρεοπωλείου για τους παιδικούς σταθμούς, τα ΚΑΠΗ και τα συσσίτια σε άπορους μαθητές και για τα γεύματα αγάπης του δήμου Αιγιαλείας για το έτος 2018.

Ακόμη καλείται να εγκρίνει μελέτη, τεχνικές προδιαγραφές, τρόπο εκτέλεσης, καθορισμό όρων διακήρυξης και κριτηρίου αξιολόγησης για την προμήθεια σάκων απορριμμάτων και ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες του δήμου και των Νομικών του Προσώπων Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού Παιδείας Αθλητισμού και Κοινωνικής Προστασίας και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, καθώς επίσης και την μελέτης για την προμήθεια ασφαλίστρων μεταφορικών μέσων του δήμου Αιγιαλείας. Θα γίνει ακόμη καθορισμός όρων διακήρυξης για την μίσθωση ακινήτου στην Τ.Κ. Σελιανιτίκων, καθορισμός όρων διακήρυξης για την μίσθωση ακινήτου στην Τ.Κ. Συλιβαινιωτίκων για την δημιουργία χώρου στάθμευσης οχημάτων αλλά και στην Τ.Κ. Αιγείρας Δήμου Αιγιαλείας για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.

Η Επιτροπή καλείται να προχωρήσει σε έγκριση πρακτικού Δημοπρασίας για την εκμίσθωση Δημοτικού ακινήτου (κυλικείου) έξωθεν Δημοτικού Κοιμητηρίου Αιγίου, έγκριση Πρακτικού Ν 1 – Ηλεκτρονικής Αξιολόγησης προσφορών της «Προμήθειας υγρών καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου Αιγιαλείας, όλων των Νομικών του Προσώπων και των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης για τα έτη 2018 & 2019, έγκριση Πρακτικού Διενέργειας Διεθνούς Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού – Δικαιολογητικά κατακύρωσης – της «Προμήθειας υγρών καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου Αιγιαλείας, όλων των Νομικών του Προσώπων και των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης για τα έτη 2018 & 2019», έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισμού έτους 2018 για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου, έγκριση διάθεσης πιστώσεων ανεξόφλητων (ΠΟΕ) τιμολογίων για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου και έγκριση ανατροπής (αποδέσμευσης) ποσών Προτάσεων Ανάληψης Υποχρεώσεων του προϋπολογισμού του Δήμου Αιγιαλείας για το έτος 2018.

Τέλος, θα γίνει προέλεγχος και έγκριση Ισολογισμού, Απολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης του Δήμου για το οικονομικό έτος 2016 και έγκριση αποφάσεων Δημάρχου σχετικά µε την απευθείας ανάθεση εργασιών για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών του Δήμου Αιγιαλείας, σύμφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 58 παρ. 2 του Ν. 3852/2010.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr