background img
banner
banner

«Αναζωπύρωση» στη Φλόγα Ροδιάς με τον ετήσιο χορό της

Ένα …καυτό Σαββατόβραδο έζησαν όσοι είχαν την ευκαιρία και την τύχη να δώσουν το παρόν στον χορό της Ροδιάς. Ένα πανηγύρι που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και κάθε προηγούμενο, που ανακούφισε τους διοικούντες της Φλόγας Ροδιάς, αφού δεν πήγε χαμένος ο χρόνος και οι κόποι που διέθεσαν, για να στεφθεί αυτή η εκδήλωση με επιτυχία.
Αρκετός κόσμος, πολλοί εκπρόσωποι φορέων, σωματείων, πολιτικών θέσεων, χάρηκαν το πρόγραμμα, κράτησαν το κέφι σε υψηλά επίπεδα.

Αυτό που προέχει για την ομάδα της Ροδιάς, είναι η ικανοποίηση του κόσμου και φυσικά το θετικό αποτέλεσμα για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου, που πρωταγωνιστεί σε όλα τα τμήματα που διαθέτει.

Τα μέλη του συμβουλίου: Άγγελος Παλαιολόγος, Βασίλης Ροδόπουλος, Δημήτρης Μαυραγάνης, Σάκης Χηνής, Θανάσης Αλεξόπουλος, Χρήστος Παλαιολόγος και Παναγιώτης Καλοβρεντής, φωτογραφίζονται με την καλλιτέχνιδα Ειρήνη Λαγούδη, η οποία άφησε άριστες εντυπώσεις στο απαιτητικό ακροατήριο.

Επίσης ο αντιδήμαρχος Διακοπτού Παναγιώτης Μαρινόπουλος, μαζί με τον πρόεδρο του Βούτσιμου Ντίνο Παγώνη, τον Παναγιώτη Χάρτζη και τον Βασίλη Ροδόπουλο, πρόεδρο της ΤΚ Ροδιάς


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr