background img
banner
banner

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Αρχίζει με Κοντογεώργο ο Αστέρας

Εξασφαλίζοντας δελτία, μπαίνει στη διαδικασία των ανακοινώσεων ο Αστέρας Τέμενης. Στην πρώτη επίσημη μεταγραφή αναφέρεται ο τερματοφύλακας Νίκος Κοντογεώργος
Από αύριο θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις από το σωματείο της Τέμενης, αφού έχουν προηγηθεί κάποιες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές και πλέον απομένουν τα τυπικά και τα διαδικαστικά για να ανακοινωθεί η συνεργασία τους με τον Αστέρα.
Ο 25χρονος τερματοφύλακας είχε ξεκινήσει από την Θύελλα Αιγίου, στη συνέχεια έπαιξε στο Μεσολόγγι, επιστροφή στη Θύελλα, είχε πέρυσι ένα …σταθμό στον Μέγα Δικέφαλο, για να καταλήξει τώρα στον Αστέρα. Για τη νέα του μετακίνηση ο Νίκος Κοντογεώργος δηλώνει: «Παράλληλες υποχρεώσεις, με είχαν απομακρύνει από την περιοχή της Αιγιάλειας. Χαίρομαι που επιστρέφω στην περιοχή που αγαπώ, για να υπηρετήσω τον Αστέρα. Ένα σωματείο με άψογη λειτουργία, προγραμματισμό, επαγγελματικά πρότυπα. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή Μάκη Λελούδα, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω. Καλά πρωταθλήματα με υγεία.» Έχει οριστικοποιηθεί η συνεργασία με τον Γιώργο Ρότσκα, που εκτός από τις υπηρεσίες του σαν ποδοσφαιριστής, θα έχει παράλληλη ενασχόληση στην εκγύμναση, αλλά και στην ανάληψη ενός τμήματος από τις Ακαδημίες.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr