background img
banner
banner

Προσκεκλημένοι της Άρσεναλ ο Κ. Φουσέκης και οι συνεργάτες του!

Στο Λονδίνο και τις εγκαταστάσεις της Άρσεναλ φιλοξενήθηκαν για δύο ημέρες ο Κωνσταντίνος Φουσέκης και οι συνεργάτες του στο ΤΕΙ Δ. Ελλάδας (παράρτημα Αιγίου), Παύλος Αγγελόπουλος και Κώστας Μυλωνάς!

Ο Επίκουρος καθηγητής Φυσικοθεραπείας στο ΤΕΙ τα τελευταία χρόνια Δρ Φουσέκης, δημιούργησε με τους συνεργάτες του μια πρωτοποριακή Τεχνική κινητοποίησης μαλακών μορίων που ονομάζεται “Ergon Technigue” και κλήθηκαν από τη φημισμένη Αγγλική ομάδα για να εκπαιδεύσουν τους φυσκοθεραπευτές της! Η συγκεκριμένη Τεχνική δημιουργήθηκε στο Εργαστήριο Ανθρώπινης Αξιολόγησης και Αποκατάστασης του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και διδάσκεται μέσω εκπαιδευτικών και Σεμιναρίων σε 35 χώρες του κόσμου! Γεγονός, ασφαλώς ιδιαίτερα τιμητικό για τον Κωνσταντίνο Φουσέκη και την ομάδα του που με την ευκαιρία της επίσκεψης συναντήθηκαν και με τον Έλληνα διεθνή αμυντικό της Άρσεναλ Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

“Είχαμε μια φανταστική εκπαίδευση 2 ημερών με κορυφαίους θεραπευτές, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν σε εξειδικευμένα πρωτόκολλα ergon iastm για την πρόληψη και τη θεραπεία των τραυματισμών ποδοσφαίρου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ιατρικό προσωπικό της Arsenal FC για την πρόσκληση και την μεγάλη φιλοξενία. Τους ευχόμαστε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά”, αναφέρεται με ανάρτησή της στο facebook η Ergon Technigue.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr