background img
banner
banner

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | 3ΟΣ ΌΜΙΛΟΣ: Με απόλυτο βαθμών στα Καλάβρυτα: ΑΕΚ – Απόλλων

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ: ΚΕΡΑΥΝΟΣ 2016 – ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ

Στο μοναδικό παιχνίδι που θα βρεθούν απέναντι για την 3η αγωνιστική ομάδες της περιοχής μας, είναι ΑΕ Καλαβρύτων – Απόλλων.
Αμφίρροπες οι συναντήσεις Κεραυνός 2016 και Σελιανίτικα – Αργυρά, στα υπόλοιπα οι γηπεδούχοι είναι τα λογικά φαβορί.
Τρεις οι ομάδες με το απόλυτο βαθμών και οι δυο παίζουν μεταξύ τους στοχεύοντας να …τριτώσουν τις επιτυχίες τους, σ’ αυτή την επόμενη 3η αγωνιστική.
Ο λόγος για τη συνάντηση των Καλαβρύτων, στην οποία η τοπική ΑΕΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Αιγίου.
Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την μεγάλη ανατροπή 5-3, ύστερα από το 0-3 του Αστέρα, ενώ οι γηπεδούχοι από ρεπό, έχοντας την τύχη στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής να κληθούν να αντιμετωπίσουν τον τιμωρημένο Αετό Ρίου.
-Εκτός από τους δυο προαναφερόμενους, με δυο νίκες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια του 3ου ομίλου έχει και η Αργυρά. Η αγωνιστική της υποχρέωση είναι στο γήπεδο Δημητρόπουλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τα Σελιανίτικα. Χωρίς βαθμούς οι γηπεδούχοι, θα προσπαθήσουν να σπάσουν το …ρόδι στο δύσκολο παιχνίδι με την Αργυρά.
-Στους αήττητους συγκαταλέγονται επίσης η Αιγείρα / Ακράτα που θα πάει στο γήπεδο Αγίου Βασιλείου να αντιμετωπίσει τον Κεραυνό 2016.
-Ακόμα η Δόξα Ελαιώνα που υποδέχεται στη Ροδιά το Άνω Καστρίτσι, παίρνοντας την ευκαιρία να θυμηθεί τα μεταξύ τους ντέρμπι στην Γ΄ κατηγορία, αλλά και να προωθηθεί βαθμολογικά με ένα καλό αποτέλεσμα.
-Στο μοναδικό παιχνίδι του Σαββάτου, η Φλόγα Ροδιάς με …φόρα από την σπουδαία πρόκριση στο κύπελλο σε βάρος του Δρεπάνου την περασμένη Τετάρτη, βλέπει μόνο τη νίκη κόντρα στη φιλοξενούμενη Αυτόνομη.
-Ο Αστέρας μάλλον δεν θα έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ από την ανατροπή που δέχτηκε την προηγούμενη αγωνιστική. Μπορεί να αμβλύνει κάπως πίκρες και απογοήτευση, παίρνοντας αυτή τη φορά το «τρίποντο» στην Τέμενη από τον Ολυμπιακό Ζαρουχλεΐκων.
-Στο μοναδικό παιχνίδι που δεν εμπεριέχεται ομάδα της περιοχής μας, ο Αετός Ρίου μπαίνει στην μάχη του πρωταθλήματος από την 3η αγωνιστική, έχοντας εκτίσει την περυσινή ποινή του. Αυτό που προέχει για την ομάδα του Ρίου, είναι να κερδίσει όσο δυνατόν συντομότερα το χαμένο έδαφος. Το εντός έδρας παιχνίδι με την Φλόγα Κ. Καστριτσίου, ίσως προσφέρεται για να αφήσει τους πρώτους βαθμούς στον τελευταίο της φετινής αφετηρίας.

ΕΠΟΜΕΝΗ 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 20/10 -16:00
Φλόγα Ροδ. – Αυτόνομη: Κουτρουμάνης
Κυριακή 21/10 -16:00
Δόξα Ελ. – Άνω Καστρίτσι: Παλαιολόγος
Κεραυνός-Αιγείρα/Ακράτα: Τιμολέων
Αστέρας Τ. – Ολυμπιακός: Παπαχρήστος
Σελιανίτικα – Αργυρά: Αρκουμάνης
Καλάβρυτα – Απόλλων: Μπλίκας
Αετός Ρίου – Φλόγα Κ.Κ: Μαχαίρας – Μουστάκας


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr