background img
banner
banner

…Διπλός Αγιασμός στον Αστέρα

Την Κυριακή, οι Ακαδημίες του Αστέρα Τέμενης μετά την προπόνηση έκαναν τον καθιερωμένο Αγιασμό.
Το πλαστικό γήπεδο 7χ7 της Τέμενης, γέμισε από κόσμο, γιατί εκτός από τους νεαρούς αθλητές παραβρέθηκαν οι γονείς τους, το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, το τοπικό Συμβούλιο της Τέμενης, ο Πολιτιστικός σύλλογος.
Μετά τις ευχές του Πατέρα Πέτρου, μίλησαν στα παιδιά και τους γονείς τους, από τη Διοίκηση της ομάδας ο Πρόεδρος Μ. Κουτρόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Ν. Παπαδόπουλος.
Έπειτα οι προπονητές έδωσαν οδηγίες και ευχές στα παιδιά, ενημέρωσαν για το πρόγραμμα προπονήσεων και τους στόχους της φετινής χρονιάς.

Τέλος ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλους, δηλώνοντας δικαιωμένος που στήριξε την αρχική προσπάθεια δημιουργίας του νέου γηπέδου με πλαστικό χλοοτάπητα και διαβεβαιωνοντας ότι θα είναι κοντά στην ομάδα και στο μέλλον να βοηθήσει σε ότι χρειαστεί.

Το ίδιο απόγευμα, η αντρική ομάδα του Αστέρα είχε αγωνιστικό κενό, λόγω της τιμωρίας του Αετού Ρίου και πήρε άκοπα το τρίποντο. Με την ευκαιρία πραγματοποιήθηκε φιλικό προπονητικό διπλό. Ακολούθησε ο Αγιασμός της ομάδας, όπου παρευρέθηκαν όλοι οι αθλητές και οι προπονητές, καθώς και η διοίκηση της ομάδας.
Ακολούθησαν ευχές και δηλώσεις για προσήλωση στους στόχους της ομάδας, για μία καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα.

Έτσι , αυτή η Κυριακή πέρασε με διπλό Αγιασμό για τον Αστέρα, αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν μια εβδομάδα αργότερα.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr