background img
banner
banner

Κλαδιά και είδη σπιτιού… έπνιξαν τους δρόμους

ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΤΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ – ΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Πυκνώνουν τα παράπονα πολιτών για μη έγκαιρη αποκομιδή κλαδιών αλλά και ογκωδών οικιακών αντικειμένων που εναποτίθενται πλάι στους κάδους απορριμμάτων.
Πολλά σημεία σε δρόμους και πεζοδρόμια δείχνουν να έχουν… πνιγεί από άχρηστα αντικείμενα που ρυπαίνουν το περιβάλλον και πλήττουν την εικόνα της περιοχής.
Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία, στην οδό Δεσποτοπούλου, ακριβώς κάτω από τον Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης, το πεζοδρόμιο έχει μετατραπεί σε… έκθεσε πλακιδίων και άλλων ειδών οικοδομής, εδώ και πολλές εβδομάδες… Σε άλλα σημεία, στρώματα, σπασμένα έπιπλα, ως και είδη υγιεινής, έρχονται να θυμίσουν όχι μόνο την αδυναμία έγκαιρης αντιμετώπισης του προβλήματος από τον δήμο, όσο και την λανθασμένη νοοτροπία ορισμένων πολιτών, που ικανοποιούνται απλώς στο να τα βγάλουν από τα σπίτια τους, αδιαφορώντας παντελώς για το περιβάλλον.
Σε κάποια άλλα σημεία, σε δρόμους ιδιαίτερα στενούς, όπως για παράδειγμα η οδός Σκουφά στον Συνοικισμό, κλαδιά και άλλα αντικείμενα εμποδίζουν την ορατότητα και την διέλευση των οχημάτων, εφόσον συναντηθούν δύο…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr