background img
banner
banner

Οι παλιές δόξες του Ολυμπιακού στο Αίγιο

ΝΙΚΗΣΑΝ 6-4 ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΦΙΛΑΘΡΩΠΙΚΌ ΑΓΩΝΑ

Η ομάδα βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Πειραιώς επισκέφτηκε για μία ακόμη φορά την Αιγιάλεια, προσκεκλημένοι του Άγγελου Λεπίδα και των βετεράνων της Αιγιάλειας.

Το απόγευμα της Δευτέρας (1/10) στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν σε ένα φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα (καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την αποπεράτωση του Ι.Ν. Αγίας Κυριακής στο Σαλμενίκο) με τους “ερυθρόλευκους” να επικρατούν, για την ιστορία, με σκορ 6-4. Ο αγώνας έγινε υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ Δήμου Αιγιάλειας και με τη στήριξη του Δημοτικού Σχολείου Σαλμενίκου και του αθλητικού σωματείου Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας.
Η αποστολή των “ερυθρόλευκων” πριν το παιχνίδι επισκέφτηκε τον Ι.Ν. της Αγίας Κυριακής και το βράδυ, μετά το ματς, ακολούθησε τραπέζι και γλέντι στο “ΜΑΡΙΤΙΜΟ”, στην παραλία της Άκολης, με ζωντανή μουσική και την Τούλα Κατσιβάλη.
Η σειρά των γκολ: 0-1 Τσαλουχίδης, 0-2 Γκόγκιτς, 0-3 Τσαλουχίδης (ημίχρονο), 0-4 Λουτσιάνο, 1-4 Γκόγκος, 1-5 Λουτσιάνο, 1-6 Βασιλειάδης, 2-6 Ψυχογιάννης, 3-6 Ρίτης, 4-6 Γιοβάς. Διαιτητές: Λεπίδας – Κομνηνός – Γεντεκάκης

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Χεμικόπουλος, Θεοφυλακτόπουλος, Σωτ. Καραγκούνιας, Καλαντζής, Παναγόπουλος, Λουκάτος, Λιακόπουλος, Ριτσινιάς, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Παπαχριστόπουλος (αρχική ενδεκάδα), Γ. Γιοβάς, Ν. Ρίτης, Ν. Ψυχογιάννης, Νικολακόπουλος, Γκόγκος, Χριστοδουλόπουλος.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: Κελεσίδης, Καλαμαράς, Βαμβακούλας, Σιδέρης, Κουμαριάς, Τσαλουχίδης, Μπονόβας, Σταυρόπουλος, Λουτσιάνο, Γκόγκιτς, Βαϊτσης (αρχική ενδεκάδα), Ασπρογέρακας, Κ. Καλτσάς, Χρ. Καλτσάς (προπονητής), Ρούσσος, Βασιλειάδης, Καλαντζής.

Λουτσιάνο – Καραγκούνιας

Λουτσιάνο – Ψυχογιάννης

Παναγόπουλος – Λουτσιάνο – Παπαχριστόπουλος

Ρίτης – Γκόγκιτς

Καλαμαράς – Χρ. Καλτσάς – Μπονόβας – Κελεσίδης – Κομνηνός

Κ. Καλτσάς – Σιδέρης – Γκόγκιτς – Τσαλουχίδης

Βαϊτσης – Ρούσσος – Λουτσιάνο

Γκαϊτατζής – Λεπίδας

Χεμικοπουλος Γκογκιτς

Τάκης Παναγόπουλος – Παπαγιαννακόπουλος – Μπούνιας


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr