background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τοπικό ντέρμπι Φοίνικας / Ζήρια Θύελλα Αιγίου

ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 3 ΣΤΑ 3 Ο ΆΡΗΣ Π.

Μπαίνουμε στην 3η αγωνιστική για το φετινό πρωτάθλημα και ήρθε η ώρα για το τοπικό ντέρμπι του α΄ γύρου, ανάμεσα στους δυο εκπροσώπους της περιοχή μας στην Α΄ κατηγορία.
Στο γήπεδο της Ζήριας ο Φοίνικας / Ζήρια θα υποδεχτεί την Θύελλα Αιγίου, σε ένα παιχνίδι που σαν γειτονικό ντέρμπι λαμβάνει διαφορετικό χαρακτήρα, με αυξανόμενο ενδιαφέρον στην κατάκτηση της νίκης.
Περισσότερο έμπειρη η Θύελλα στην κατηγορία, θα βρει απέναντί της τους νεοφώτιστους, οι οποίοι θα επιδιώξουν να χρησιμοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο, το πλεονέκτημα της δυνατής τους έδρας.
Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα το σοκ της άδικης ήττας από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.
Αμφίβολος από τους γηπεδούχους ο Στέφανος Τριανταφύλλου, που είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή την προηγούμενη αγωνιστική. Από την Θύελλα εκτός από τον Μάριο Σπηλιωτόπουλο, θα απουσιάζει και ο τραυματίας Παναγιώτης Μητρόπουλος.
-Ενισχυμένος με τον Θανάση Παπουτσή, ο Άρης θα διεκδικήσει το απόλυτο επιτυχιών, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Δαβουρλή. Για τους γηπεδούχους αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της.
-Στο Προάστειο παραμένει και γι’ αυτή την αγωνιστική η Νίκη. Δεν κατάφερε να φτάσει στο «τρίποντο» την προηγούμενη αγωνιστική (2-2 με τον Δαβουρλή), θα τη διεκδικήσει με αξιώσεις αύριο απέναντι στον Πανιώνιο / Αχιλλέα.
-Στον Άγιο Βασίλειο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Κεραυνό και το Δρέπανο, που μετά το παιχνίδι του Αιγίου με τη Θύελλα, θα παίξει πάλι εκτός έδρας. Χωρίς νίκη στο γήπεδό του ο Κεραυνός, θέλει να κάνει την αρχή το Σάββατο με την νεοφώτιστη ΑΕ Δρεπάνου.
-Μόνο ο Ψαθόπυργος δεν έχει καταφέρει βαθμό ακόμα στο πρωτάθλημα. Στο γήπεδο του Ρίου θα βρει απέναντί του το Πάτραι, που ούτε σκοράρει, ούτε δέχεται τέρματα. Έχει δυο λευκές ισοπαλίες, ψάχνει με τη σειρά του την πρώτη του νίκη.
-Εκτός από το ντέρμπι της Ζήριας, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι για την Κυριακή. Ζαβλάνι / Αίας και Αετός, έχουν από ένα βαθμό, γεγονός που τους υποχρεώνει σε άμεση αναζήτηση νίκης. Μάλιστα ο Αετός είχε τα δυο πρώτα παιχνίδια στο γήπεδό του, στην Αγυιά θα παίξει και το 3ο, αφού χρησιμοποιεί την ίδια έδρα με το Ζαβλάνι / Αίας.

Στον Άρη θα αγωνίζεται ο Παπουτσής

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης του Άρη Π., ο έμπειρος επιθετικός Θανάσης Παπουτσής, θα αποτελέσει παρελθόν από τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και θα προστεθεί στο ρόστερ του Άρη:
«Παίχτης της ομάδας κ επίσημα ο Θανάσης Παπουτσής. Χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές των τελευταίων ετών αφού κάθε χρόνο συγκαταλέγεται στους κορυφαίους σκόρερ της κατηγορίας. Η δυνατότητα του στο σκοράρισμα και η εμπειρία του στο πρωταθλητισμό αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας. Να ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς».

Επόμενη 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 06/10 -16:00
Κεραυνός – Δρέπανο: Χρονάς
Ψαθόπυργος –Πάτραι: Αθανασόπουλος
Νίκη – Πανιώνιος/Αχ.: Πετρόπουλος
Δαβουρλής – Αρης: Καδδάς
Κυριακή 07/10 -16:00
Ζαβλάνι/Αίας – Αετός: Τσιρογιάννης
Φοίν/Ζήρια – Θύελλα: Φωκάς

…Απέναντι οι πρωτοπόροι Θύελλα Π. – Δόξα Χαλ.

Οι δυο πρωτοπόροι στον Α΄ όμιλο παίζουν μεταξύ τους. Αυτό σημαίνει ότι ο ένας, ή και οι δυο με ισοπαλία, χάνουν το απόλυτο βαθμών.
Χωρίς βαθμό μετά από δυο αγώνες παραμένουν Εθνικός Σαγεΐκων (παίζει στην Παραλία με την Δόξα) και Πήγασος (παίζει στα Ζαρουχλέικα με την Αναγέννηση Π.
Όλα τα υπόλοιπα σωματεία έχουν 3 βαθμούς.

Α΄ όμιλος 3η αγωνιστική

Σάββατο 06/10 -16:00
Θύελλα Πατρών-Δόξα Χαλανδρίτσας: Mιχαλόπουλος
Αναγέννηση Πατρών-Πήγασος: Τζαγκαράκης
Δόξα Παραλίας-Εθνικός Σαγεϊκων: Γιαννόπουλος
Κυριακή 07/10 -16:00
Δίας Σαραβαλίου-ΑΕ Πάτρα 2005: Σαφαρίκας
Αχαϊκή-Ατρόμητος Πατρών: Καλύβας
Τριταιϊκός-Αστέρας Τσουκαλεϊκων 0-3 α.α.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr