background img
banner
banner

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | 3ΟΣ ΌΜΙΛΟΣ: Ντέρμπι στο Ρίο: Αετός – Φλόγα Ροδιάς

ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ

Πολλές ανησυχίες στην πρώτη …γραμμή του 3ου ομίλου. Οι απειροελάχιστες διαφορές που χωρίζουν τις ομάδες, μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω. Μια απροσεξία, αρκεί να σε …στείλει από την κορυφή στην επικίνδυνη ζώνη.
Ντέρμπι στο Ρίο με τον Αετό να έχει το απόλυτο νικών σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε μετά την τιμωρία του, πλησιάζοντας έτσι στον πόντο τις άλλες ομάδες που προηγούνται, αλλά έπαιξαν όλα τα παιχνίδια τους στα γήπεδα.
Αντίπαλος του Αετού η Φλόγα Ροδιάς, με νεανικό το μεγαλύτερο ποσοστό του ρόστερ της, ευαίσθητο στις αποτυχίες, ικανό όμως και σε θέση για να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο.
-Η Αιγείρα / Ακράτα στο Προάστειο, θα προσπαθήσει να διατηρήσει το απόλυτο νικών που την χαρακτηρίζει στα εκτός έδρας παιχνίδια της, φιλοξενούμενη της Αργυράς.
-Στη …μάχη των Καλαβρύτων βρίσκουμε ένα δυνατό ζευγάρι αντιπάλων, που θα …ιδρώσουν για να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Η τοπική ΑΕ Καλαβρύτων αντιμετωπίζει τον Αστέρα, με την ομάδα της Τέμενης να προέρχεται από το ντέρμπι της Τετάρτης 1-1 με την Δόξα Ελαιώνα και να χρειάζεται πολλές δυνάμεις και φυσική κατάσταση, να βγάλει ανταγωνιστικά όλο το 90λεπτο.
-Στη Ροδιά ο Απόλλων έχει απέναντί του το Άνω Καστρίτσι, αλλά και το …χρέος να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την ήττα από την Αυτόνομη.
-Αήττητη στο Ρίο η Φλόγα Κ. Καστριτσίου, αλλά και ο φιλοξενούμενος Κεραυνός στα εκτός έδρας παιχνίδια του.
-Η Δόξα Ελαιώνα πήρε την ισοπαλία στην Τέμενη από τον Αστέρα, θέλει τώρα τη νίκη στη Ροδιά από τα Σελιανίτικα.
-Στο «Κάνιστρας» θα παίξει ο Ολυμπιακός Ζαρουχλεΐκων, ελπίζοντας αυτή τη φορά να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη. Αντίπαλο θα έχει την Αυτόνομη, που από την πλευρά της ελπίζει να πάρει κάτι, ύστερα από τις 3 ήττες στα ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια της.

ΕΠΟΜΕΝΗ 7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 17/11 -15:00
Δόξα Ελ. – Σελιανίτικα: Μιχαλόπουλος
Καλάβρυτα – Αστέρας: Μαχαίρα / Μουστάκας
Κυριακή 18/11
12:15 Ολυμπιακός- Αυτόνομη: Ταξιάρχης
12:15 Αετός Ρίου – Φλόγα Ρ: Ασπρουλόπουλος
15:00 Αργυρά – Αιγ./Ακράτα: Αθανασόπουλος
15:00 Απόλλων – Α. Καστρίτσι: Παπαχρήστος
15:00 Φλόγα Κ. Κ.– Κεραυνός: Τάγαρης


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr