background img
banner
banner

Κάντο νωρίτερα …μπορείς

Φάσεις που θα μπορούσαν να μπουν σε κουίζ. …Ποια θα είναι η κατάληξη της μπάλας; Αρνητικό για τη Θύελλα Αιγίου και στις δυο περιπτώσεις. Τόσο ο Μάριος Σπηλιωτόπουλος, όσο και ο Νίκος Διαμαντόπουλος δεν κατάφεραν από πλεονεκτική θέση να δώσουν το προβάδισμα στην ομάδα τους, να αποβάλλουν το άγχος, που κυριαρχούσε όσο περνούσε ο χρόνος. Δεν είναι εύκολα τα παιχνίδια στην Α΄ κατηγορία, ούτε οι ευκαιρίες που σου δίνονται για γκολ είναι πολλές.

Τις χάνεις, χάνεις και το παιχνίδι. Μπορεί οι εντυπώσεις να είναι καλές, καλύτεροι όμως είναι οι βαθμοί.
Η Θύελλα είναι ομάδα που παίζει την μπάλα κάτω, έχει ταχύτητες σε κίνηση και κυκλοφορία, δεν έχει όμως το σημαντικότερο, που είναι το εύκολο γκολ.

Μια ευκολία που την θέλει πολύ ο Κυριάκος Αθανασίου, δουλεύει πάνω σ’ αυτό το θέμα στις προπονήσεις, περιμένει καλύτερα αποτελέσματα και στατιστικές.

Με την Αναγέννηση Ψαθοπύργου χρειάστηκε το τελευταίο 10λεπτο για να …αγγίξει η Θύελλα την πολύτιμη νίκη, σε ένα γήπεδο βρεγμένο και επικίνδυνο, που δεν άφηνε περιθώρια για πολυτέλειες. Ευτυχώς ήρθαν τα γκολ 2-1 και 3-1, αλλά δεν είναι εύκολο να επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία. Είσαι καλύτερος. Εξασφάλισε νωρίτερα τη νίκη γιατί στο ποδόσφαιρο, όλα μπορεί να συμβούν.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr