background img
banner
banner

Έδωσαν ραντεβού για τα επόμενα Χριστούγεννα !

ΜΕ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ, ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Για μία τελευταία φορά, για αυτή την εορταστική περίοδο  ο κόσμος έδωσε την στήριξη του κατακλύζοντας το Πάρκο και συμμετέχοντας στην κοπή της βασιλόπιτας, παρουσία του δημάρχου Αιγιάλειας, Θανάση Παναγόπουλου, της προέδρου της ΔΗΚΕΠΑ, Μαρίας Παπαχριστοπούλου, διοικητικών μελών της ΔΗΚΕΠΑ και του συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλου, από τον οποίο εμπνεύστηκε το φετινό θέμα του Πάρκου.

Σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα γεμάτη από γιορτινές μελωδίες, ο Θανάσης Παναγόπουλος και η Μαρία Παπαχριστοπούλου έδωσαν τις καλύτερες ευχές τους για μία χαρούμενη και εποικοδομητική χρονιά. Το ηλιόλουστο περιβάλλον, δε, ευνόησε όλα τα δρώμενα χαρίζοντας σε όλους απολαυστικές και χαλαρωτικές βόλτες.

Η νέα πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ, Μαρία Παπαχριστοπούλου η οποία ανάλαβε για πρώτη φορά την φετινή διοργάνωση του Πάρκου Χριστουγέννων ευχήθηκε καλή χρονιά στους παρευρισκόμενους επισήμους και το κοινό. Έχοντας θετικές εντυπώσεις για την φετινή διοργάνωση, ευχαρίστησε θερμά το Δ.Σ της ΔΗΚΕΠΑ, τους χορηγούς, τα εργαζόμενα μέλη του Πάρκου, τον κόσμο που στήριξε επανειλημμένως τις δράσεις του. Συγκεκριμένα δήλωσε, ‘’Κάνοντας ένα μικρό απολογισμό και έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις που για πρώτη χρονιά φέτος, ανέλαβα την διοργάνωση του Πάρκου, θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τον κόσμο που μας τίμησε με την αυξημένη επισκεψιμότητα, το Δ.Σ της ΔΗΚΕΠΑ για την αμέριστη στήριξή του στο έργο μας, τους χορηγούς οι οποίοι ήτανε αρκετοί και πολύτιμοι στην βοήθειά τους και κυρίως τα άτομα που στήριξαν την προσπάθεια. Έδωσαν την ψυχή τους για το Πάρκο ακόμα και όταν οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες για όλους μας. Παρόλα αυτά ανταπεξήλθαν όλοι άριστα κα τους ευχαριστώ πολύ.’’

Αναμένοντας το Πάρκο και του χρόνου…

Με την σειρά του ο δήμαρχος Αιγιάλειας Θανάσης Παναγόπουλος, ευχαρίστησε όλους τους επισκέπτες του Πάρκου, την Μαρία Παπαχριστοπούλου, τα υπόλοιπα μέλη της ΔΗΚΕΠΑ, τον συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλο και όσους εργάστηκαν σκληρά για την φετινή λαμπρή διοργάνωση. Δίνοντας και ο ίδιος ολόψυχα τις καλύτερες ευχές για το νέο έτος, τόνισε την σημαντικότητα της στήριξης του Πάρκου και τον επόμενο χρόνο, ώστε να συνεχιστεί αυτός ο σπουδαίος θεσμός που έχει τα καλύτερα οφέλη για την πόλη μας :‘’Επειδή φέτος είναι χρονιά εκλογών, θα ήθελα να ευχηθώ σε όποια δημοτική αρχή εκλεγεί, να συνεχίσει τον θεσμό του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου, να είναι ακόμα καλύτερο γιατί έχει προοπτικές και δυνατότητες. Να ευχαριστήσω όλους εσάς που είστε κάθε χρόνο κοντά και μας στηρίζεται. Να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν για να φέρουν εις πέρας το αποτέλεσμα, την πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑ, Μαρία Παπαχριστοπούλου, τους συνεργάτες της και τα μέλη του Δ.Σ που εργάστηκαν γι’ αυτήν την προσπάθεια, τον συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλο.’’ Παίρνοντας αφορμή από το χθεσινό γεγονός, έκρινε απαραίτητη την συμμετοχή του κόσμου και στις εκδηλώσεις της εθνικής τοπικής εορτής που επρόκειτο να ξεκινήσουν περίπου σε 10-12 μέρες και θα διαρκέσουν ένα τριήμερο. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για την ανάδειξη του τόπου που ζούμε, την ωραιότητά του, την ιστορικότητά του.

Το κοινό έδειξε για άλλη μία φορά την υποστήριξη και την αγάπη του, με μικρούς και μεγάλους φίλους να κατακλύζουν το Πάρκο Χριστουγέννων, να συμμετέχουν στην κοπή της Πίτας και να την απολαμβάνουν περιμένοντας να είναι οι τυχεροί που θα κερδίσουν το φλουρί και συνεπώς ένα ξεχωριστό δώρο. Φαίνεται ότι αυτή είναι η χρονιά της Μαρίας Παπαχριστοπούλου, καθώς μετά από μία επιτυχημένη και λαμπερή διοργάνωση, ο σύζυγός της ήταν ο τυχερός νικητής.

Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, Νίκος Κωσταρίδης, Θανάσης Παναγόπουλος, Νίκος Μιχαλόπουλος, Δημήτρης Μπούνιας,
Βασίλης Χριστόπουλος, Μαρία Παπαχριστοπούλου


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr