background img
banner
banner

Ήταν όλοι εκεί για τη μικρή Ελένη Μαβίδη

Ένας διαφορετικός αγώνας ποδοσφαίρου διοργανώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο στάδιο Αλκαζάρ, με σκοπό τη στήριξη της μικρής Ελένης Μαβίδη στον αγώνα ζωής που δίνει, ενώ παράλληλα προβλήθηκε το κοινωνικό μήνυμα της καμπάνιας της UEFA, EQUAL GAME (equalgame.com).
Η Διοίκηση της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ διοργάνωσαν το EQUAL GAME, τον ποδοσφαιρικό αγώνα για την – μόλις 4 ετών –  Ελένη, που πάσχει από σοβαρή ασθένεια και δίνει για πολλούς μήνες τώρα αγώνα ζωής. Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, ο Δήμος Λαρισαίων, ο οργανισμός Save Moras, οι Σάββας Κωφίδης, Βαγγέλης Μόρας και άλλες εκλεκτές προσωπικότητες του αθλητισμού, ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό με τους Λαρισαίους να ανταποκρίνονται για μια ακόμη φορά. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η SELECTE Ελλάδος (με μικτή ομάδα Ανδρών και Γυναικών) και ο Δημήτρης Πιερρουτσάκος, πάντα πρωτοπόρος σε αγώνες για ιερό σκοπό που μάλιστα συμμετείχε ενισχυμένη σε όλα τα επίπεδα, με τις Πασχαλίνα – Ραφαέλα Τουρέτζογλου ( Καβάλα 86 ) , Σίσσυ Ασημάκη , τερματοφύλακες τις Γεωργία Καραφλού ( ναι, παίζει και μπάλα , εκτός τών άλλων ) Χριστίνα Πετζετάκη ( τερματοφύλακας Α΄  Εθνικής Γυναικών , τής Ομάδας τής Αγίας Παρασκευής ) , Μαρία Καϊπη ( Nίκη Προαστείου Πατρών ) Ειρήνη Φιλιππάτου, Μιμή Μητροπούλου και Μαρίνα Λουλεμέ στη γυναικεία ομάδα, ενώ στην Αντρική, μεταξύ άλλων, έδωσε το “παρών” και ο γνωστός Μεσολογγίτης Γιάννης Δελαπόρτας, για μια ακόμη φορά σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Με νικητές τη μικρή Ελένη, τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό και την έμπρακτη αγάπη στο συνάνθρωπο , όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι , για την ιστορία , η ΑΕΛ κέρδισε με 5-3 , αλλά και η Σελέστε , σε μιά από τις συνεχώς βελτιούμενες εμφανίσεις της , τα πήγε πολύ καλά , και είχε ευκαιρίες για καλύτερο σκόρ.
Όπως έγινε γνωστό από τον πατέρα της,  κ. Γιάννη Μαβίδη,  η υγεία τής μικρής πάει εξαιρετικά  και όλοι οι οιωνοί για το μέλλον της είναι άκρως ενθαρρυντικοί.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr