background img
banner
banner

Με άλλη … ταυτότητα

Φοβούνται να συγκρίνουν τις δικές τους ένδοξες παλιές εποχές, με τη σημερινή προβληματική «μελανόλευκη» κατάσταση. Δεν θέλουν να πιστεύουν πως έχει αλλάξει …ταυτότητα ο Παναιγιάλειος, δεν …χωνεύουν την αγωνιστική πτώση που έχει περιέλθει η ομάδα που αγάπησαν, υπηρέτησαν και θέλουν να την αγαπούν για πάντα.

Σε δεύτερη μοίρα έρχεται για τους παλαίμαχους πρώην μελανόλευκους συμπαίκτες: Στέλιο Σακελλαρίου, Θωμά Γερούκαλη και Κώστα Καραγιαννάκη, που συνοδεύονται από τον Γιώργο Μπέσκο, ότι η σημερινή ποιότητα ποδοσφαίρου είναι χαμηλή και με εξαίρεση τους δυο πρωτοπόρους, ο υπόλοιπος 6ος όμιλος για …κλάματα.

Εκείνο που λαχταρούν να δουν, όπως άλλωστε και όλοι οι Αιγιώτες φίλαθλοι, μια ομάδα ισχυρή που θα εκπέμπει δύναμη και φόβο στους αντιπάλους, που θα αναγνωρίζεται με σεβασμό στο πανελλήνιο.

Κάποια στιγμή ο Παναιγιάλειος παρατήθηκε, υπήρξαν λίγοι εθελοντές που τη γλίτωσαν από τα χειρότερα, χρειάζεται κι άλλους όμως για να βρεθεί στην παλιά της αίγλη. Αν παραδειγματιζόμαστε από κάποιες άσχημες τελευταίες παρενθέσεις, θα αφήσουμε την Αιγιώτικη ομάδα έρμαιο της μοίρας της. Να μη σηκώσει ξανά κεφάλι, να μην τιμήσει πάλι τη «μελανόλευκη» φανέλα με τους παλαιστές.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr