background img
banner
banner

Με επιτυχία η κοπή πίτας της Κοινότητας Ακράτας και 13 φορέων

 ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ”

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν, σε κοινή εκδήλωση, η κοινότητα της Ακράτας και 13 φορείς, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, στην  κατάμεστη  αίθουσα θεάτρου του συλλόγου “Αναγέννησις” στην Ακράτα.

Την πίτα ευλόγησαν οι ιερείς του χωριού πατέρες Ισάακ, Σάββας  και ο πατέρας Δημήτριος ενώ το λόγο πήρε και  η πρόεδρος της Τ.Κ. Ακράτας, που εκτός από τις ευχές για τον καινούργιο χρόνο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει  και τους παρευρισκομένους.

Ξεχωριστή ήταν παρουσία της Φιλαρμονικής της Ακράτας, όπου είχε αναλάβει τη μουσική επένδυση της βραδιάς  και για μια ακόμα φορά κέρδισε τις εντυπώσεις, με ένα εξαιρετικό ρεπερτόριο που είχε προετοιμάσει ειδικά για την περίσταση .

Φυσικά παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι πρόεδροι ή εκπρόσωποι των φορέων που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Για τον  Πολιτιστικό  Σύλλογο “Αναγέννησις”, ο Ανδρέας Σακελλαρίου, για τη  Φιλαρμονική Ακράτας, ο Αντώνης Βλάχος, για  το Φιλανθρωπικό Σωματείο “Ο Καλός Σαμαρείτης”, η Ελευθερία Γιαννακουλοπούλου,  για το  Σύλλογο  Αιμοδοτών “Δεσμός”, ο Παναγιώτης Σταθακόπουλος, για τον  Αθλητικό  Όμιλο Ακράτας, ο Νίκος Αλέφαντος, για τον Σύνδεσμο “Χελμός”,  η Μαρίζα Οικονόμου,  για το Ίδρυμα “Αρχιεπισκόπου Βαρθολομαίου Γεωργιάδη”, η Ανθή Παμπούκη , για το  Σύλλογο  Προστασίας Περιβάλλοντος, η Βασιλική Καραζέρη,  για το  Σύλλογο Φίλων Ίππων “Ο Πήγασος”, ο Παναγιώτης Σπυράκος, για το  Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας, η Κατερίνα Καλύβα, για το  Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Ακράτας, η Κατερίνα Παππά,  και το για το ΤΟΕΒ Κούρκαφας, ο Γιώργος Σπυράκος.

Στην εκδήλωση επίσης  παραβρέθηκαν  ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Περικλής Παπαγιαννακόπουλος,  ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιάλειας, Γιώργος Γιοβάς, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αιγιαλείας Χρήστος Γούτος και Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, ο πρώην βουλευτής και πρώην Νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος, οι πρώην αντιδήμαρχοι Αιγίου Σταύρος Λυριτζής και Γιώργος Αγγελόπουλος, εκπρόσωποι φορέων και διευθυντές σχολείων της Ακράτας.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr