background img
banner
banner

“The Florida Project”

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΙΓΙΟΥ

Η ταινία “The Florida Project” θα προβληθεί την προσεχή Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, από την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου, στον δημοτικό κινηματογράφο «Απόλλων». Ώρα 21:30 (διάθεση εισιτηρίων – εγγραφές από 21:00).

Η εξάχρονη Μούνεϊ ζει με την μητέρα της Χάλεϊ, μια ζωηρή επαναστάτρια, σε ένα πολύχρωμο μοτέλ στα περίχωρα του Ορλάντο, κοντά στο Disney World. Περνά το καλοκαίρι της με σκληρά παιδιά της γειτονιάς, κάνοντας διάφορες αταξίες. Τα σοβαρά προβλήματα όμως αρχίζουν όταν η μητέρα της, μπαίνει στην πορνεία, για να πληρώσει το ενοίκιο. Ο κόσμος των δύο γυναικών θα αλλάξει δραματικά. Η ταινία είναι ένα συγκινητικό πορτραίτο των αμερικανών αστέγων, που μοιάζουν αόρατοι. Χάρις στη δυνατή ιστορία και τις εντυπωσιακές ερμηνείες από τους ερασιτέχνες κυρίως ηθοποιούς που συμμετέχουν στο καστ, ο σκηνοθέτης Σον Μπέικερ αποτυπώνει εξαιρετικά όσους προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα δυσλειτουργικό κοινωνικό πλαίσιο. Η.Π.Α., 2017. Σκηνοθεσία: Σον Μπέικερ. Πρωταγωνιστούν: Γουίλιεμ Νταφόε, Μπρούκλιν Πρινς, Μπρία Βινάιτε, Βαλέρια Κότο. Διάρκεια: 109 λεπτά.

Είσοδος δωρεάν για τα μέλη (ετήσια εισφορά: κανονική 30€ & 20€ για ανέργους, φοιτητές). Εισιτήριο για τα μη μέλη 4€ & 3€.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr