background img
banner
banner

Ο Χορός της Αποκριάς το άλλο Σάββατο

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του, διοργανώνει και φέτος το «Χορό της Αποκριάς», στον πολυχώρο «Όνειρο» στην Μυρτιά Αιγίου, το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 21:30 και μας καλεί σε ένα γλέντι όπως πραγματικά θα το θέλαμε!

΄΄Μεταμφιεστείτε, φορέστε τις μάσκες σας και ελάτε να ξεφαντώσετε, όπως το έθιμο το ορίζει. Θα πραγματοποιηθεί και διαγωνισμός καλύτερης στολής! Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τον Σύλλογό, η παρουσία σας και παράλληλα η συμμετοχής σας, σε αυτή την εορταστική εκδήλωσή που πραγματοποιεί την μεγάλη Αποκριά. Ένα τρελό αποκριάτικο ξεφάντωμα μουσική – χορός – πλήρες μενού, πλούσια δώρα και πολλές εκπλήξεις΄΄, αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του Συλλόγου.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6979055162 ή 6979531919. Προσκλήσεις μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι, από το κατάστημα «FANTASY» Μητροπόλεως 24 και Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Courier, Σολωμού 20. Τιμή πρόσκλησης 15 €.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr