background img
banner
banner

Από την Ιαπωνία στο Αίγιο…

ΤΟ ΠΛΟΙΟ RIGEL VII ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Στο Αίγιο κατέπλευσε προχθές το πρωί, το Ε/Γ-Ο/Γ RIGEL VII (ex ORANGE 7), το νέο απόκτημα της VENTOURIS FERRIES, το οποίο με τη βοήθεια ρυμουλκού έδεσε δίπλα από το RIGEL II, επίσης της ίδιας εταιρείας. Το πλοίο κατέφθασε από την Ιαπωνία και πρόκειται να προετοιμαστεί εδώ ώστε να ξεκινήσει τα ταξίδια στην γραμμή Ηγουμενίτσα – Μπάρι και Δυρράχιο – Μπάρι.

Πρόκειται για την παρθενική άφιξη του πλοίου σε ελληνικό λιμάνι, λίγο καιρό μετά από την αγορά που πραγματοποίησε η πλοιοκτήτρια εταιρεία. Σε λίγο καιρό πρόκειται να πλεύσει για άλλο λιμάνι με σκοπό κάποιες προσθήκες όπως τα λογότυπα για να ταξιδέψει, ενώ θα επιστρέψει στην προσωρινή βάση του στο Αίγιο, όπου θα παραμείνει για τέσσερις περίπου μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί η επιθεώρηση ασφαλείας από εξειδικευμένη εταιρεία. Το RIGEL VII ναυπηγήθηκε το 1994 στην Ιαπωνία, έχει μήκος 163,57m και πλάτος 25,60m.
Υπενθυμίζεται ότι στο λιμάνι του Αιγίου έχει δέσει και το RIGEL II της VENTOURIS FERRIES το οποίο έχει αποδρομολογηθεί για τον χειμώνα. Και τα δύο πλοία θα ξεκινήσουν δρομολόγια τους επόμενους μήνες.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr