background img
banner
banner

Η Ανθή Παμπούκη υποψήφια με το ψηφοδέλτιο “Ποιοτική Αιγιάλεια” της Βασιλικής Ψυχράμη

Φίλες και φίλοι, συντοπίτες μου,

Οι περισσότεροι με γνωρίζετε μέσα από την εργασία μου και την κοινωνική μου προσφορά, καθώς είμαι μια γυναίκα, μητέρα, εργαζόμενη, που προσπαθώ καθημερινά να κάνω τον τόπο μου λίγο καλύτερο. Αφήνοντας πίσω το παλιό και δοκιμασμένο, αποφάσισα να στηρίξω τη Βάσω Ψυχράμη, διακρίνοντας στο πρόσωπό της κάτι νέο, κάτι φρέσκο, που ταυτόχρονα όμως υποστηρίζεται από μια μεγάλη εμπειρία στην τοπική Αυτοδιοίκηση. Η Αιγιάλεια χρειάζεται ριζική ανανέωση, μια ισχυρή ώθηση, για να πάει μπροστά τόσο το κέντρο όσο και η περιφέρεια, γιατί είναι ένας ευλογημένος τόπος με μια αξιόλογη δυναμική. Χρειάζονται όμως άνθρωποι ικανοί, με όραμα και τόλμη, με δυναμισμό αλλά και συναίνεση, για να επιτύχουν στόχους εφικτούς και να προσφέρουν την ελπίδα σε όλους τους Αιγιαλείς.

Πάμε μπροστά για μια ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ!

Σύντομο βιογραφικό:

Κατάγομαι από την Ακράτα Αιγιαλείας. Έχω σπουδάσει Ιστορία & Αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου με Μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων. Εργάζομαι ως προϊσταμένη τμήματος στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών ΚΕΠ Δήμου Αιγιαλείας. Με ενδιέφερε πάντοτε η κοινωνική δράση, ο αθλητισμός και ο πολιτισμός έχοντας υπάρξει μέλος του διοικητικού συμβουλίου πολλών συλλόγων, όπως:

  • Πολιτιστικός Σύλλογος «Αναγέννησις» Ακράτας, καθώς και στη χορευτική και θεατρική ομάδα της
  • Φιλαρμονική Ακράτας
  • Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανατολικής Αιγιάλειας
  • Αθλητικός Όμιλος Ακράτας
  • Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Ανατολικής Αιγιάλειας
  • Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζωων «Τα φιλαράκια»
  • Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
  • Διαχειριστική επιτροπή Ιδρύματος Βαρθολομαίου Γεωργιάδη

Από το 2017 έως σήμερα είμαι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αιγιαλείας και μέλος Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιαλείας Αθλητισμός, Πολιτισμός, Παιδεία, Κοινωνική Προστασία.

 

Ανθή Παμπούκη


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr