background img
banner
banner

Ξεφάντωμα από το Χορευτικό Όμιλο Αιγίου

 ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ  ΤΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΟ  ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ

Το δικό του στίγμα στην γιορτή του καρναβαλιού έδωσε ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου, διοργανώνοντας για 1η φορά στην ιστορία του υπαίθριο αποκριάτικο πάρτι το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαρτίου. Με μουσικές, χορούς, ”μασκαρέματα” από τα μέλη του Ομίλου και την αξιοσημείωτη συγκέντρωση του κόσμου που παραβρέθηκε για να απολαύσει την εκδήλωση, η βραδιά  έμεινε σίγουρα αξέχαστη…

Ιδιαίτερη νότα έδωσε και ο εορτασμός της Παγκόσμιας ημέρας της Γυναίκας που συνέπεσε με την εκδήλωση, αφού η ”Κυριακή της Αποκριάς” και η ”Καθαρά Δευτέρα” προσφέρονται για άλλες δραστηριότητες. ”Είναι η πρώτη φορά στα 41 χρόνια λειτουργίας του Χορευτικού Ομίλου που διοργανώνεται αποκριάτικο πάρτι στον εξωτερικό χώρο του κτηρίου. Είναι στην ουσία ένα πάρτι χορευτικό. ”Εκμεταλλευόμενοι” το τριήμερο που ακολουθεί και την Ημέρα της Γυναίκας, διοργανώσαμε και εμείς την δική μας  εκδήλωση και ελπίζουμε όσοι παραβρέθηκαν να πέρασαν καλά και να μπορέσουμε να την επαναλάβουμε και του χρόνου”, ανέφερε στο Protionline.gr ο πρόεδρος και διευθυντής του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, Χρήστος Κιλιάς.

Το υπαίθριο πάρτι πραγματοποιήθηκε από τις 19.30 έως τις 23.00, έξω από το κτήριο που στεγάζεται ο Χορευτικός  Όμιλος επί της Μελετοπούλων, η οποία πεζοδρομήθηκε από την Ανδρονοπούλου μέχρι την Σωτ. Λόντου.

Στην γιορτή συμμετείχαν οι μεγάλοι χορευτές και τα 6 τμήματα των ενηλίκων. Ο μικροί χορευτές μπορούσαν να λάβουν μέρος στους χορούς μόνο υπό την εποπτεία των κηδεμόνων τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το γνωστό αποκριάτικο «γαϊτανάκι» που παρουσίασαν κοπέλες νεανικού συγκροτήματος. Ακολούθησε πραγματικό ξεφάντωμα και με παραδοσιακούς χορούς της Αποκριάς αλλά και με χορούς αποκριάτικους μοντέρνους.

 


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr