background img
banner
banner

Αλεξοπούλου: Είμαστε υπερήφανοι για τις επιδόσεις των Αχαιών στις Πανελλήνιες

Στην κορυφή των επιτυχιών στις πανελλήνιες εξετάσεις βρέθηκε για άλλη μια χρονιά η Αχαΐα, με τους μαθητές της να επιτυγχάνουν ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις σε πολύ σημαντικές σχολές και να την κατατάσσουν στους μεγάλους επιτυχόντες της εκπαίδευσης στη χώρα.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση των βαθμολογιών η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για άλλη μια φορά τα παιδιά της Αχαΐας μάς έκαναν υπερήφανους με τις επιδόσεις τους και ανέδειξαν το νομό μας σε έναν από τους πρώτους στη λίστα των επιτυχόντων, αποδεικνύοντας ότι, παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες,  τόσο οι μαθητές μας, όσο και οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς, έδωσαν έναν ωραίο και αποτελεσματικό αγώνα για την παιδεία και το μέλλον του τόπου μας.

Αυτά τα παιδιά που αρίστευσαν, που κατάφεραν να ξεχωρίσουν συγκεντρώνοντας τις βαθμολογίες που θα τους επιστρέψουν να εισαχθούν στις σχολές της αρεσκείας τους και να συνεχίσουν σε ανώτερη βαθμίδα το εκπαιδευτικό ταξίδι, είναι αυτά πάνω στα οποία θα στηριχθεί αύριο το αναπτυξιακό αφήγημα της Αχαΐας, αυτά που θα παλέψουν για ένα καλύτερο  μέλλον για τον τόπο μας, στηριγμένο στην γνώση, την  καινοτομία, την έρευνα και την εξειδίκευση.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όσους πέτυχαν τους στόχους τους σε αυτή την πρώτη αναμέτρηση. Το ίδιο μπράβο αξίζει και σε όσους συνεχίζουν την προσπάθεια, είτε εντός του συστήματος των Πανελληνίων, είτε στον εργασιακό χώρο. Η ζωή δεν σταματάει στις πανελλήνιες εξετάσεις και δεν είναι αυτές ο μόνος στίβος στον οποίο τα παιδιά, όπως και ο καθένας μας, μπορεί να διεκδικήσουν και να επιτύχουν πρωτιές», τόνισε η κυρία Αλεξοπούλου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ · ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr