background img
banner
banner

Αθροίζουν πολλά έξοδα οι επαφές με συνεργάτες

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ

Σε μια διερευνητική προσπάθεια που αφορά τεχνική ηγεσία και γυμναστές, έχει επιδοθεί η διοίκηση του Παναιγιάλειου, έτσι συζητούνται οι καλύτερες λύσεις και επιλογές, με τις τελικές αποφάσεις να έχουν παρθεί μέχρι την Παρασκευή. Στον Αιγιώτικο Σύλλογο χρειάζεται να γίνουν πολλά πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα, για να ακολουθήσει ένας σωστός προγραμματισμός για την αγωνιστική σαιζόν που έρχεται. Τη νομική εκπροσώπηση για όλα τα απαραίτητα που πρέπει να κατατεθούν στο Πρωτοδικείο, ηγείτο ο δικηγόρος Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Κατόπιν οι επαφές με ποδοσφαιριστές

Σειρά παίρνουν στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές που εξακολουθούν σύμφωνα με τα επίσημα δελτία της ΕΠΟ να ανήκουν στον Παναιγιάλειο, ώστε να αθροιστεί το υπάρχον έμψυχο υλικό του Παναιγιάλειου. Κατόπιν το ΔΣ με την νέα τεχνική ηγεσία που θα προκύψει, θα εισέλθουν στην περιπέτεια των μεταγραφικών επιλογών.
Αναμένονται παράλληλα και κάποιες προωθήσεις από το ποδοσφαιρικό τμήμα της Κ16, με μερικούς νεαρούς να δείχνουν ικανοί προσαρμογής και καλής αγωνιστικής παρουσίας, για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.

Οι επαφές φέρνουν έξοδα

Η πιο μεγάλη και δύσκολη ώρα είναι τώρα. Η διοίκηση του Παναιγιάλειου ξεκινώντας επαφές με προπονητές, γυμναστές και δειλά – δειλά με γνωστά ονόματα ποδοσφαιριστών, αρχίζει να αισθάνεται για τα καλά το κόστος που θα έχει αυτή η προσπάθεια για να διεκπεραιωθεί.
Η σοβαρότητα και ωριμότητα που διακατέχει τα μέλη του ΔΣ, τους φέρνει αντιμέτωπους με τις οικονομικές δυσκολίες διαχείρισης των πραγμάτων. Ο στόχος πρωταθλητισμού έχει απαιτήσεις και για να ακολουθήσεις αυτή την διαδικασία, θα πρέπει να έχουν μπει γερές βάσεις, να υπάρχει η σιγουριά της απαραίτητης ρευστότητας. Μην συναντήσουμε πάλι κάποιες δυσάρεστες περιπτώσεις του παρελθόντος, που πολλοί περίμεναν από έναν.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr