background img
banner
banner

‘‘Πρέπει ο κόσμος που αγαπά τον Παναιγιάλειο να σταθεί στο πλευρό του’’

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΜΑΚΗΣ ΛΕΛΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ “PROTIONLINE.GR”

Για την αφετηρία του πρωταθλήματος ετοιμάζεται ο Παναιγιάλειος και τις υποχρεώσεις που ξεκινούν από την ερχόμενη Τετάρτη. Πλήγμα η επιστροφή του στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ακι στοίχημα της τεχνικής ηγεσίας των Αλέξη Σπυρόπουλου και Μάκη Λελούδα, να επαναφέρουν τον ιστορικό Αιγιώτικο Σύλλογο στις Εθνικές κατηγορίες.
Το τεχνικό δίδυμο που συνεχίζει τη δουλειά που ανέλαβε πέρυσι και την άφησε στη …αποκαλύπτει το σχέδιό του για την αναγέννηση της ομάδας στo “protionline.gr”

Παραμείνατε συνδεμένοι με το βαρύ όνομα και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναιγιάλειου. Σας αγχώνει ο πρωταγωνιστικός ρόλος που έχει σχεδιαστεί στην Α΄ κατηγορία;
«Δεν θα λέγαμε ότι μας αγχώνει. Αντίθετα μας προσφέρει ένα μεγάλο κίνητρο για να παραμείνουμε στη συνεργασία μας με έναν μεγάλο Σύλλογο όπως ο Παναιγιάλειος. Για μας είναι ένα στοίχημα που θέλουμε να κερδίσουμε, μαζί με τον υψηλό στόχο που θα τεθεί για την ομάδα μας.»

Ποια θα πρέπει να είναι κατά τη γνώμη σας τα εφόδια για τον πρωταθλητισμό και πόσο εύκολο θα είναι να συγκεντρωθούν από τη διοίκηση;
«Όλα ξεκινούν από μια καλή οργάνωση, η οποία θα διαχειρίζεται τις καταστάσεις έτσι ώστε να μπαίνουν οι θεμέλιοι λίθοι των υψηλών στόχων.
Πιστεύουμε στην εμπειρία και τη διάθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως επίσης στην δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ, το οποίο μέσα από μια καλή προετοιμασία και αγωνιστική παρουσία στις επίσημες υποχρεώσεις, θα κρατήσει ψηλά τη «μελανόλευκη» σημαία.»

Πως βλέπετε τον ανταγωνισμό στην κατηγορία και που θα κριθεί ο τίτλος;
«Μεγάλος σίγουρα ο ανταγωνισμός με δυνατά και ιστορικά σωματεία στο δρόμο μας για την άνοδο.
Είμαστε σίγουροι πως θα αποτελέσει κίνητρο για όλους τους αντιπάλους μας να πάρουν τη νίκη από τον Παναιγιάλειο. Από την πλευρά μας οφείλουμε να σεβαστούμε κάθε αντίπαλο, να επιδείξουμε αγωνιστική ανωτερότητα.»

Πιστεύετε ότι μπορεί να προωθηθεί έμψυχο υλικό από την Κ16;
«Είναι χαρά μας κατ’ αρχήν για την ανταπόκριση των παιδιών στην πρόσκληση που τους έγινε, να πάρουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, για να βρεθούν στο ρόστερ της μεγάλης ομάδας. Παράλληλα με τον πρωταθλητισμό, στόχος μας είναι να βελτιώσουμε και να προωθήσουμε αυτά τα παιδιά ώστε να στελεχώσουν τα επόμενα χρόνια την μεγάλη ομάδα»

Ελπίζετε ότι η προσέλευση θα είναι μεγαλύτερη στο γήπεδο και από τι θα εξαρτηθεί;
«Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες θα κάνουμε τα πάντα για να έρθει ο κόσμος πάλι στο γήπεδο.
Έχουμε επωμιστεί αυτό το δύσκολο εγχείρημα, να προσφέρουμε πραγματικά κίνητρα στον 12ο παίκτη μας, ελπίζοντας ότι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τους, να δούμε πάλι με χαρά, το παλιό Δημοτικό Στάδιο που έσφυζε από κόσμο.»

Τι είναι αυτό που δεν είχατε πέρυσι στην τεχνική ηγεσία και θα το επιθυμούσατε στη νέα σεζόν;
«Πέρυσι ήρθαμε σε μια δύσκολη καμπή της ομάδας και παρά τη μεγάλη προσπάθεια που καταβλήθηκε δεν τα καταφέραμε. Η φετινή χρονιά θα είναι πολύ καλή για το Σύλλογο σε όλα τα επίπεδα. Φροντίζετε από νωρίς να ολοκληρωθούν κάποιες διορθωτικές ενέργειες, που στόχο θα έχουν την απομάκρυνση του Συλλόγου από τις …παγίδες του πρωταθλήματος. Θετικό επίσης για μας, είναι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Αισθάνεστε καλυμμένοι με τις μέχρι τώρα μεταγραφές;
«Οι μεταγραφές είναι στο σχεδιασμό που είχε γίνει με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες, αλλά και νεαρούς ταλαντούχους. Μέχρι τώρα είμαστε μέσα στο πλάνο που είχε τεθεί, είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία της ενίσχυσης, καθώς επίσης και από την συνεργασία της διοίκησης».

Πιστεύετε ότι θα έχει την απαιτούμενη συμπαράσταση του κόσμου η νέα διοίκηση;
«Το θέλουμε και το πιστεύουμε. Πρέπει ο κόσμος που αγαπά τον Παναιγιάλειο να σταθεί στο πλευρό του και στην προσπάθεια της διοίκησης. Να αποφύγουμε επιτέλους κάποιες άστοχες κόντρες, μερικά ανούσια πείσματα. Η ένωση θα μας κάνει ισχυρούς και θα μας αναβαθμίσει στο επιθυμητό επίπεδο.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr