background img
banner
banner

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Επέστρεψαν Μπιτσάκος, Δημόπουλος – στις ακαδημίες ο Ζίζηλας

Ο Ήφαιστος/Αχιλλέας ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον προπονητή Νίκο Ζίζηλα που θα αναλάβει τα αγωνιστικά τμήματα των Εφήβων και των Παίδων για την αγωνιστική περίοδο 2019 -2020. Ο Ζίζηλας είναι ένας προπονητής που με επιτυχία οδήγησε την ομάδα της Ακράτας στην Γ Εθνική τα τελευταία χρόνια και έρχεται να προσδώσει με την εμπειρία του μια διαφορετική νότα στα τμήματα υποδομής στα οποία στηρίζεται η ομάδα για το μέλλον της.

Με αυτή την κίνηση το σωματείο της Αιγιάλειας θέλει να δώσει το στίγμα της επαγγελματικής και σοβαρής προσπάθειας που γίνεται στις μικρές ηλικίες με απώτερο στόχο να στελεχωθεί η ανδρική ομάδα με αθλητές από την παραγωγική του διαδικασία. Ο Ζίζηλας, όντας αθλητής της ανδρικής ομάδας τα τελευταία δυο χρόνια, έχει αποδείξει πέρα από τις μπασκετικές του γνώσεις και το ήθος του πράγμα σημαντικό στον κομβικό ρόλο του προπονητή των τμημάτων υποδομής. Ενώ οι προπονήσεις μεταβατικής περιόδου συνεχίζονται για τους νεαρούς αθλητές έως τις 31 Ιουλίου ανακοινώθηκε και η έναρξη της προαγωνιστικής περιόδου που θα γίνει στις 19 Αυγούστου για όλα τα αγωνιστικά μας τμήματα.

“Η διοίκηση  καλωσορίζει στην μεγάλη αθλητική οικογένεια της Αιγιάλειας τον coach Νίκο Ζίζηλα” καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, στον μεταγραφικό τομέα ο  Ήφαιστος/Αχιλλέας απέκτησε τους Δημόπουλο – Μπιτσάκο και στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

“Ο σύλλογός μας ανακοινώνει την συνεργασία με τους παρακάτω Αιγιαλείς αθλητές ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το τοπικό στοιχείο στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας:

1) Δημόπουλος Κώστας, αθλητής από τα σπλάχνα της ομάδας μας που αγωνιζόταν την περυσινή χρονιά στον Κεραυνό Αιγίου (Γ΄Εθνική). Ο Δημόπουλος αγωνίζεται στη θέση του Small Forward.

2) Μπιτσάκος Μιχάλης, επίσης αθλητής που αναδείχθηκε μέσα από την παραγωγική διαδικασία της ομάδας μας, ο οποίος  πέρυσι αγωνιζόταν στον Κεραυνό Αιγίου (Γ΄ Εθνική). Ο Μπιτσάκος αγωνίζεται στη θέση του shooting  guard και πρόκειται για αθλητή με πολλές εμπειρίες στις εθνικές κατηγορίες όπου αγωνίστηκε αρκετά χρόνια.

Στους παραπάνω αθλητές μας η διοίκηση του σωματείου μας εύχεται υγεία, καλή και δημιουργική χρονιά με επιτυχίες εντός και εκτός των παρκέ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr