background img
banner
banner

Κανονικά το συλλαλητήριο την Τετάρτη

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ – ΔΙΕΨΕΥΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Αναποφάσιστη ή μη συγκροτημένη παρουσιάζεται η Συντονιστική Επιτροπή των φορέων της πόλης που ενεργοποιείται για το ζήτημα των απορριμμάτων μετά το αδιέξοδο που υπάρχει το οποίο έχει φέρει την Αιγιάλεια σε δυσχερή θέση και τους πολίτες να ζουν καθημερινά με τόνους απορριμμάτων στους δρόμους. Το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Ιουλίου, ο Εμπορικός Σύλλογος ανακοίνωσε αναβολή του προγραμματισμένου για αύριο συλλαλητηρίου, ενώ ο Δικηγορικός Σύλλογος τον… διέψευσε.

Συγκεκριμένα, ο Εμπορικός Σύλλογος έκανε γνωστό πως ΄΄η Συντονιστική Επιτροπή των φορέων της πόλης έκρινε αναγκαία την αναβολή του Παναιγιάλειου Συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας για την δραματική κατάσταση με τα σκουπίδια που βιώνει όλη η Αιγιάλεια, το οποίο είχε προκηρύξει για αύριο Τετάρτη 17 Ιουλίου, καθώς η προαναγγελία για ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή εκτιμήθηκε ότι δεν διαμορφώνει τις κατάλληλες συνθήκες για την διεξαγωγή του΄΄. Όπως έκανε γνωστό, άμεσα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιώργος Μπέσκος, λίγη ώρα μετά, δήλωσε: ΄΄Για να μη δημιουργείται σύγχυση, την Τέταρτη 17 Ιουλίου θα γίνει κανονικά το συλλαλητήριο για τα σκουπίδια. Καμία απόφαση δεν έλαβε η συντονιστική που θα συνεδριάσει σήμερα (χθες) το βράδυ για τις λεπτομέρειες. Το δελτίο Τύπου που έβγαλε ο Εμπορικός Σύλλογος φυσικά και δεν ισχύει. Καλό είναι να μην προτρέχουν κάποιοι. Άλλο τι σκέφτονται κάποιοι και άλλο τι αποφασίζεται και δημοσιοποιείται.

Ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται. Να είμαστε όλοι εκεί να διατρανώσουμε την αγωνία μας για τη ζωή μας και την υγεία μας. Κανένα δελτίο Τύπου δεν εξέδωσε η συντονιστική, ούτε μου εστάλη που να κάνει λόγο για αναβολή. ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.Ο κίνδυνος για την υγεία μας δεν παίρνει αναβολή για κανένα λόγο΄΄.

Να σημειωθεί ότι τόσο η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μαίρη Χρονοπούλου όσο και ο κ. Μπέσκος συμμετέχουν στην Συντονιστική των φορέων που συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιουλίου και αποφάσισε το συλλαλητήριο για τα σκουπίδια, να πραγματοποιηθεί και μετά τη συγκέντρωση στη Πλατεία Αγίας Λαύρας να ακολουθήσει πορεία προς το πολιτιστικό κέντρο Αιγίου, με αφορμή τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αιγιαλείας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr