background img
banner
banner

Αχιλλέας Κ – Φοίνικας / Ζήρια 1-0 | ΦΩΤΟ

Πολύ τρέξιμο στο γήπεδο των Καμαρών, πολλές οι επιθέσεις στις αντίπαλες εστίες, πολύ λίγες οι καλές φάσεις, ανάμεσα στις οποίες το γκολ του τυπικά γηπεδούχου Αχιλλέα, αλλά και το δοκάρι του Θεοφανόπουλου, στην πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα των Καμαρών.

Ορεξάτος ξεκίνησε ο Φοίνικας / Ζήρια, του δόθηκαν ευκαιρίες περισσότερο με «στημένα» να επισκέπτεται την εστία του Μακρή, χωρίς όμως να τον ανησυχήσει ιδιαίτερα. Με τον χρόνο ο Αχιλλέας ισορροπούσε το παιχνίδι, ξετυλίγοντας με τη σειρά του τις δικές του επιθέσεις προς την εστία του Τσάκωνα. Η ομάδα των Καμαρών βρήκε την ευκαιρία να τελειώσει με ουσία και γκολ την φάση του 34ου λεπτού. Ο Μπουλούμπασης εκτέλεσε φάουλ στην περιοχή του Τσάκωνα, ο Ιατρόπουλος πήρε την κεφαλιά για να καταλήξει η μπάλα στον Μπαμπίλη. Κινούμενος στην πλάτη των αμυντικών, πλάσαρε για το 1-0 στο 34΄. Στο β΄ ημίχρονο ο Αχιλλέας παραχώρησε γήπεδο στον Φοίνικα / Ζήρια, αφήνοντας σαν επιθετική αιχμή τον νεοαποκτηθέντα Κώστα Θεοφανόπουλο, ο οποίος είχε δοκάρι με εκτέλεση φάουλ στο 59΄, αφού την απόκρουσε πρώτα ο Τσάκωνας.

Τα λάθη στις τελικές μεταβιβάσεις, στέρησαν στον Φοίνικα / Ζήρια την χαρά της ισοφάρισης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Μακρής, Μανέ, Χριστόπουλος, Ντακούλιας, Μπαρμπούνης, Μπουλούμπασης, Λεχουρίτης (64΄ λ.τ. Καρέλης), Ιατρόπουλος, Καραμπούλας (46΄ Θεοφανόπουλος), Μπαμπίλης, Μαρής (93΄ Κοντογιάννης)

Α.Ε. ΦΟΙΝΙΚΑ/ΖΗΡΙΑ: Τσάκωνας, Ασημακόπουλος, Διγγελόπουλος (46 Παρτάλης), Νγκέλα, Τριανταφύλλου, Λαλιώτης, Μούκας, Ψυχογιάννης, Μάλλιος, Κλάϊντι, Τέρπος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr