background img
banner
banner

Η λίμνη Τσιβλού ξανά στο προσκήνιο!

ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Ο 4ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ – ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΣΙΒΛΟΥ

Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία» του Δήμου Αιγιαλείας, με την υποστήριξη του Αθλητικού Συλλόγου Αιγίου «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς», διοργανώνει τον 4ο Αγώνα Δρόμου – Γύρο της Λίμνης Τσιβλού 10χλμ. για ενήλικες και δύο παράλληλους αγώνες δρόμους 5,5 και 2 λμ. για παιδιά, την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου και ώρα 11.00π.μ.

Η διαδρομή του αγώνα είναι εξολοκλήρου χωμάτινη, κατά το μεγαλύτερο μέρος της επίπεδο με ανηφορική κλίση σε μικρό μήκος της και με ελάχιστη υψομετρική διαφορά. Η εκκίνηση των αγώνων θα δοθεί μπροστά από τη Λίμνη του Τσιβλού, στο ύψος του χώρου στάθμευσης, ενώ ο τερματισμός θα γίνει στην ακριβώς απέναντι πλευρά της Λίμνης, στο χώρο επάνω από το αναψυκτήριο. Η διαδρομή θα είναι περιμετρική της Λίμνης, 4,5 γύρους στον αγώνα των 10 χλμ. και 2,5 γύρους στον αγώνα των 5,5χλμ., ενώ ο αγώνας των 2 χλμ. θα ακολουθεί παραπλήσια, σχεδόν επίπεδη (με μικρές κλίσεις), διαδρομή στον ίδιο χωμάτινο δρόμο.

Παράλληλες δραστηριότητες καγιάκ και τοξοβολίας

Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία» του Δήμου Αιγιαλείας, διοργανώνει παράλληλες δραστηριότητες καγιάκ – ράφτιγκ και τοξοβολίας, στην περιοχή της Λίμνης Τσιβλού της Δημοτικής Ενότητας Ακράτας του Δήμου Αιγιαλείας.

Επίδειξη καγιακ από πρώην πρωταθλητή Ελλάδος, Βόλτες με 4-8 θέσις βάρκες ραφτιγκ στη λίμνη για όσους επιθυμούν. Βόλτες με διθέσια φουσκωτά καγιακ για όσους επιθυμούν. Μαθήματα τοξοβολίας. Flying fox.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr