background img
banner
banner

Σε κλίμα ευφορίας ο Παναιγιάλειος

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ

Το καλό και οικογενειακό κλίμα είναι ένα από τα βασικά φετινά πλεονεκτήματα στον Παναιγιάλειο, αφού η σοβαρή δουλειά της τεχνικής ηγεσίας, το επαγγελματικό πρότυπο της διοίκησης, αφήνουν πολλές υποσχέσεις, κερδίζουν το φίλαθλο κοινό, φέρνουν στο γήπεδο και το απαιτητικό κοινό που περιμένει επιστροφή στις μεγάλες κατηγορίες.
Η χθεσινή προπόνηση έβγαλε ακόμα μια εικόνα προσεγμένης και σοβαρής δουλειάς, με τους «μελανόλευκους» να υπηρετούν δυνατά και με πάθος το πρόγραμμα, να προετοιμάζονται με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς να υποτιμούν τον επόμενο αντίπαλο.

Στο χθεσινό πρόγραμμα το ρόστερ του Παναιγιάλειου χωρίστηκε σε δυο γκρουπ, που άλλαζαν τα συστήματα εκπαίδευσης. Περισσότερο το τεχνικό δίδυμο των Σπυρόπουλου – Λελούδα, στάθηκε στα τελειώματα, τονίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο, την ουσία στην απέναντι εστία. Το τέλος της προπόνησης βρήκε σύσσωμους τους «μελανόλευκους» στην ψησταριά «Πικάντικο», όπου δείπνησαν τιμώντας την πρόσκληση του ιδιοκτήτη κ. Θεοφανόπουλου.

Μάκης Λελούδας: «Προετοιμαζόμαστε για τα δύσκολα»

Η μέχρι τώρα πορεία του Παναιγιάλειου, θεωρείται από τους υπευθύνους της ομάδας ως στοχευόμενη και αναμενόμενη. Δεν συγκινούνται από τις νίκες, κανείς δεν πετά στα σύννεφα. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα αρκετό δρόμο, με δύσκολους αντιπάλους που θα γίνουν περισσότεροι στα παιχνίδια play off, που θα ακολουθήσουν για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Με δήλωσή του στο “protionline.gr” ο προπονητής Μάκης Λελούδας, τόνισε:

«Μας διακατέχει η σοβαρότητα σε κάθε μας ενέργεια, σε κάθε παιχνίδι. Δουλεύουμε πάνω στη νοοτροπία, διορθώνουμε πράγματα. Είμαστε σε καλό δρόμο, φροντίζουμε να μην ξεστρατίσουμε, με τα παιδιά να κατανοούν τις προσπάθειες προόδου που καταβάλλουμε, να τις συμμερίζονται και να τις αποδέχονται. Έμπειροι και νεώτεροι ποδοσφαιριστές δεν ξεφεύγουν από τα όρια που έχουν τεθεί σε σοβαρότητα και στόχους. Τους προετοιμάζουμε για τα δύσκολα, για όλα που μπορεί να βρεθούν στο διάβα μας.
Δεν βλέπουμε την πορεία μας στρωμένη με …ροδοπέταλα. Φυλάμε και την άλλη όψη του νομίσματος, έχοντας προετοιμαστεί και για τα δύσκολα. Είναι γνωστό σε όλους μας οι δυνατότητες που υπάρχουν, τις θέλουμε από νωρίς και σε διάρκεια, για να είμαστε ανταγωνιστικοί, για να είμαστε …Παναιγιάλειος. Δεν είναι νέο, πως κάθε αντίπαλη ομάδα, βγάζει ότι περισσότερο μπορεί σε αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο. Γεγονός που μας θέλει πάντα σε εγρήγορση, πάντα σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Σαν τεχνική ηγεσία είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα, μας ικανοποιεί και η αντιμετώπιση της διοίκησης. Πάντα μας ακολουθεί και μας παρακολουθεί με άγρυπνο μάτι, ενθαρρύνοντας και ικανοποιώντας κάθε κίνηση που συμβάλλει στην πρόοδο του σωματείου.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr