background img
banner
banner

Δυναμική εμφάνιση Τσίπρα στο Αίγιο | ΒΙΝΤΕΟ

ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ  ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Δυο λόγους επικαλέστηκε ο πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για τους οποίους αποφάσισε να ξεκινήσει την περιοδεία του ανά την Ελλάδα, για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ, από την Αχαΐα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του από την πλατεία Αγίας Λαύρας σήμερα το μεσημέρι στο Αίγιο.

Ο πρώτος είναι γιατί είναι βουλευτής στην Αχαΐα και ο δεύτερος γιατί ο νομός είναι το “προπύργιο”, όπως είπε, των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, έφτασε το πρωί στην Ακράτα όπου έγινε δεκτός από στελέχη και φίλους του κόμματος και ακολούθως πήγε στο κτίριο της παραλίας του Αιγίου, όπου γίνεται η έκθεση για την σταφίδα, στα πλαίσια του φεστιβάλ “Πριμαρόλια”.

Εκεί τον περίμεναν ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος και στελέχη της δημοτικής αρχής. Ακολούθησε στάση στην οδό Κλεομένους Οικονόμου, έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου, όπου τον περίμενε πλήθος ψηφοφόρων που δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον αρχηγό.

Στη συνέχεια ο πρώην Πρωθυπουργός, επευφημούμενος από κόσμο χαιρέτησε καταστηματάρχες και κατέληξε σε καφέ της πλατείας όπου είχε διάλογο με τους πολίτες.

 

 


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ · ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr