background img
banner
banner

Σε ρυθμούς ΔΕΥΑ ο δήμος

Σχεδόν 50 εκ. ευρώ προϋπολογισμό ψήφισε την Τετάρτη το βράδυ, το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑ για το 2020 και πιθανότατα με την πρώτη αναμόρφωση να πάει στα 70 εκ. ευρώ, εξαιτίας του έργου που αφορά το διυλιστήριο νερού στον ποταμό Σελινούντα.

Στη ΔΕΥΑ περιμένουν και εγγράφως την έγκριση της χρηματοδότησης 19,5 εκ. ευρώ από το υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να περάσει το κονδύλι στο νέο προϋπολογισμό.

Με αυτά τα δεδομένα η ΔΕΥΑ βρίσκεται να διαχειρίζεται χρηματοδοτούμενα έργα συνολικού ύψους 60 εκ. ευρώ και με ένα πελατολόγιο που μετρά 42.000 υδρόμετρα.

Το μέλλον είναι ευοίωνο για την άλλοτε “αμαρτωλή” δημοτική επιχείρηση, που ανέλαβε πρόσφατα και την άρδευση, αυξάνοντας όμως το τιμολόγιο για να βγαίνει ο λογαριασμός.

Επειδή όμως οι μεγάλες αυξήσεις φέρνουν γκρίνια, στελεχώνουν το τμήμα που θα έχει έδρα στο πρώην δημαρχείο Συμπολιτείας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Είναι τέτοια η φόρα που έχει πάρει η ΔΕΥΑ, που ξεπέρασε για πρώτη φορά το δήμο στον προϋπολογισμό, με τον πρόεδρό της, δήμαρχο Αιγιάλειας Δημήτρη Καλογερόπουλο να σκέφτεται εκτός από την άρδευση, να στείλει στη Μυρτιά και τον ηλεκτροφωτισμό.

Ποιός ξέρει αργότερα ίσως και τα σκουπίδια!


Κατηγορίες Άρθρου
ΣΤΙΓΜΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr