background img
banner
banner

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ…

Η πρωτιά του δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου στις εκλογές για το νέο συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας την περασμένη Πέμπτη, δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ της πολιτικής ζωής της περιοχής μας.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, συσπείρωσε δίπλα του όλες τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις εκείνες, που παραμένουν ισχυρές παρά την πτώση του άλλοτε κραταιού κινήματος. Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζει να μεσουρανεί στο χώρο της κεντροαριστεράς, δεν κατάφερε ποτέ να αποκτήσει στελέχη ευρείας αποδοχής στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, έτσι αναγκάστηκε να συνεργαστεί.

Το ΠΑΣΟΚ παραμένει εδώ κι ας μην υπάρχει πλέον ως κίνημα, γιατί παραμένουν ισχυρά στις τοπικές κοινωνίες τα στελέχη που πορεύτηκαν με το Σοσιαλιστικό Κίνημα επί δεκαετίες.

Ο Παπαδόπουλος, τέθηκε επικεφαλής σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, έχοντας δίπλα του δυνατά αυτοδιοικητικά στελέχη, όπως ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και νυν δημοτικός σύμβουλος Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος και άλλοι που συγκροτούν μία ομάδα που δεν άφησε ποτέ τις ρίζες της, αντίθετα χρησιμοποίησε τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου η αυτοδιοίκηση να παραμείνει σε έμπειρα χέρια.

Έτσι, μεγάλος κερδισμένος σε αυτή την υπόθεση για την Αιγιάλεια είναι ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, που κατάφερε σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις να δει δικούς του ανθρώπους να καταλαμβάνουν κρίσιμα πόστα για την εξέλιξη των τοπικών πραγμάτων.

Πρώτα η εκλογή Αλεξόπουλου στην προεδρία του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Αχαΐας και τώρα η πρωτιά Παπαδόπουλου, που τον φέρνει πιο κοντά στην προεδρία της ΠΕΔ.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΣΤΙΓΜΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr