background img
banner
banner

Επίσκεψη αγάπης στο «Χαμόγελο του Παιδιού»!

ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΛ ΑΙΓΙΟΥ

Εκτός από το σπουδαίο εκπαιδευτικό του έργο, το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Αιγίου διακρίνεται και για την προσφορά του στην τοπική κοινωνία, υιοθετώντας δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο. Μία εξ αυτών, η καθιερωμένη πλέον επίσκεψη στο σπίτι του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Τέμενη, κάτι που πραγματοποιήθηκε και το πρωί σε πολύ όμορφο κλίμα.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί, συνοδευόμενοι από τον διευθυντή του σχολείου Δημήτρη Μπαζιώτη, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου» συγκεντρώνοντας και παραδίδοντας τρόφιμα και άλλα αναλώσιμα για τα παιδιά. Η πόρτα του «Χαμόγελου» είναι πάντα ανοιχτή για το σχολείο και οι υπεύθυνοί του, υποδέχθηκαν με χαρά τους επισκέπτες από το Εσπερινό ΓΕΛ, οι οποίοι είχαν την ευχαρίστηση να ενημερωθούν για τη λειτουργία του και τον αριθμό των παιδιών που βρίσκονται στην «αγκάλη» του. Η ατμόσφαιρα, φιλική και ζεστή, όπως πάντα, έκανε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Εσπερινού ΓΕΛ να μην θέλουν να φύγουν…

Ευχήθηκαν δε τα καλύτερα για την συνέχιση του σπουδαίου έργου του «Χαμόγελου» και ανανέωσαν το… ραντεβού τους για του χρόνου όταν και πάλι με το σχολείο θα πραγματοποιήσουν μία ακόμη επίσκεψη… αγάπης!


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr