background img
banner
banner

Τρεις νέοι σχολικοί τροχονόμοι σε Δημοτικά Σχολεία

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Βαρύτητα στην δημιουργία των προϋποθέσεων για την όσο το δυνατόν καλύτερη ασφάλεια και λειτουργικότητα σε υπηρεσίες και εγκαταστάσεις που αφορούν την πρωτοβάθμια εκπαίδευση στην περιοχή, δίδει η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας.

Τελευταίο «έργο» της η πρόσληψη τριών νέων σχολικών τροχονόμων για αντίστοιχα σχολεία της Αιγιάλειας. Πρόκειται για τα δύο σχολικά συγκροτήματα 9ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, καθώς και για το Δημοτικό Σχολείο Τέμενης. Όπως αναφέρει στo protionline.gr η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Γιώτα Γκρέμου, ΄΄λαμβάνοντας υπόψιν τον κίνδυνο και τα αιτήματα που έχουν υποβληθεί, η Σχολική Επιτροπή αποφάσισε την πρόσληψη τριών νέων τροχονόμων με σκοπό να διασφαλιστεί η ομαλή είσοδος και έξοδος των μαθητών στα σχολεία τους και να εκμηδενιστεί κάθε κίνδυνος΄΄.

Σκοπός η εξάλειψη των προβλημάτων υπαρχόντων και έκτακτων

Ερωτηθείσα αναφορικά με τα γενικότερα προβλήματα Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων του δήμου, η κ. Γκρέμου επισήμανε: ΄΄Οι πενήντα σχολικές μονάδες είναι πολλές και δυστυχώς με προβλήματα και έκτακτα ακόμα που προκύπτουν καθημερινά. Σκοπός είναι η εξάλειψη αυτών των προβλημάτων που σε μεγάλο βαθμό μηδενίζονται΄΄.
Όσον αφορά στις κτιριακές ανάγκες, η πρόεδρος ανέφερε πως έχουν ήδη γίνει παρεμβάσεις ουσιαστικές με την οικονομική παρέμβαση της Επιτροπής. ΄΄Έχουν γίνει παρεμβάσεις από τη Σχολική Επιτροπή και όταν απαιτείται ,με τη συνδρομή της τεχνικής υπηρεσίας΄΄, σχολίασε η κ. Γκρέμου, καταλήγοντας: ΄΄Είμαστε πολύ προσεκτικοί δεδομένου ότι έχουμε να κάνουμε με μικρά παιδιά και οφείλουμε να λειτουργούμε με γνώμονα πάντα πρωτίστως την ασφάλειά τους και δευτερευόντως την διαμόρφωση και διατήρηση των κατάλληλων συνθηκών στα σχολεία τους για την διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας΄΄. 


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr