background img
banner
banner

Στο Ε.Κ.Α.ΜΕ. έκοψε την πίτα του το 9o Δημοτικό

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, οι μαθητές της Α’ και της Β’ τάξης του 9ου Δημοτικού Σχολείου  Αιγίου συνοδευόμενοι από τις εκπαιδευτικούς τους Ζέρβα Λουίζα, Μπραουδάκη Ζαμπία, Ντερέκη Μαρία, Ξυνού Αγγελική, Ρίζου Ειρήνη και την νοσηλεύτρια Σχοινά Αλεξάνδρα επισκέφθηκαν το Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου, τραγούδησαν κάλαντα και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Η πίτα ήταν χειροποίητη και την είχε φτιάξει η οικογένεια της μαθήτριας Κουσουρή.

Οι μικροί μαθητές πλημμύρισαν την αίθουσα με χαρούμενες μελωδικές φωνές, χαμόγελα και αγνά βλέμματα γεμάτα ενδιαφέρον. Οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου δέχτηκαν την άδολη αγάπη και την επέστρεψαν μεγεθυμένη όπως μόνο αυτή ξέρουν να κάνουν.

Το Δ.Σ., οι εκπαιδευόμενοι και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ε.Κ.Α.ΜΕ. με ανακοίνωσή τους, ευχαριστούν θερμά τους μαθητές και τις εκπαιδευτικούς τους.

Επίσης, το Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου εκφράζει ευχαριστίες και για την πίτα του που έκοψε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, στην αίθουσα «Μαργαρίτα». Ειδικότερα, ευχαριστεί ιδιαίτερα το Αρτοποιείο Παναγιώτη Καρακάση το οποίο προσφέρει τόσα χρόνια αφιλοκερδώς την πίτα και τα βουτήματα και η οποία κατά κοινή ομολογία είναι πολύ νόστιμη.

Επίσης ευχαριστεί την ποτοποιία  Αναστασόπουλος & Υιος «Κρίνος» για τις πορτοκαλάδες, την Αγγελική Σπυροπούλου για τα μελομακάρονα και τον Βασίλη Παλαιολογόπουλο για τα βουτήματα.

Τέλος ο πρόεδρος του Ε.Κ.Α.ΜΕ. Θεόδωρος Στεφανίδης ευχαρίστησε τον Δήμο Αιγιαλείας για την παραχώρηση του χώρου όπου στεγάστηκε το χριστουγεννιάτικο bazaar του Κέντρου και γενικά για τη στήριξη στο δύσκολο έργο του Συλλόγου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr