background img
banner
banner

Προωθούν εκθεσιακό κέντρο

ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Συνάντηση με φορείς, με θέμα την δημιουργία εκθεσιακού κέντρου στη Δυτική Ελλάδα, πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Αχαΐας. Οι επαφές έγιναν στη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκαν με αφορμή τις εκθέσεις Detrop και Αrtozuma.

Όπως μετέφερε στo protionline.gr ο α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, επικεφαλής της Παναιγιάλειας Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Κίνησης Αρίστος Τηλιγάδης, ‘’κάναμε κάποιες επαφές προτείνοντας τη δημιουργία εκθεσιακού κέντρου, με σκοπό την φιλοξενία εκθέσεων που θα φέρουν κόσμο στην περιοχή μας΄΄. Αναφορικά με τα σημεία που έχουν προταθεί, είπε πως υπάρχουν πολλά εγκαταλελειμμένα εργοστάσια χωρίς ωστόσο ακόμη να υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση χωροθέτησης.

Βεβαίως, μαζί με τον κ. Τηλιγάδη στις συναντήσεις ήταν και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πλάτων Μαρλαφέκας, καθώς επίσης και ο Θ. Βασιλόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Δρ Κυριάκος Ποζρικίδης Δ. Σύμβουλος ΔΕΘ HELEXPO και ο Β. Γαλατσόπουλος Δ Σύμβουλος EXPOSYSTEM. Το επόμενο… ραντεβού κλείστηκε να γίνει στην Πάτρα και έπεται και συνέχεια. ΄΄Οι βάσεις μπήκαν, το μόνο που μένει να αγωνιστούμε όλοι όσοι εμπλακούν να υλοποιηθεί΄΄, πρόσθεσε ο κ. Τηλιγάδης, κάνοντας γνωστό πως υπάρχει πρόθεση και από άλλες περιοχές για την δημιουργία εκθεσιακού κέντρου, γι’ αυτό και η περιοχή πρέπει να είναι ένα βήμα πιο… μπροστά.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr