background img
banner
banner

Στο… σκοτάδι παραμένει η οδός Κολοκοτρώνη στα Σελιανίτικα

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟ

Δυσαρέσκεια και απορία ταυτόχρονα εκφράζουν κάτοικοι της οδού Κολοκοτρώνη στα Σελιανίτικα. Παρά το γεγονός ότι από το καλοκαίρι έχει εξειδικευτεί πίστωση για την τοποθέτηση επιπλέον φωτιστικών σωμάτων σε διάφορα σημεία της Αιγιάλειας, μεταξύ των οποίων και στην δική τους οδό, ακόμη αυτή παραμένει στο σκοτάδι…

Όπως αναφέρει στο protionline.gr κάτοικος, ΄΄μέχρι σήμερα ουδεμία ενέργεια έχει πραγματοποιηθεί για την υλοποίηση του έργου και παρά τις επανειλημμένες επαφές, καταλήγουμε στο λεκτικό δεν έχουν χρήματα. Σημειώσατε ότι το κόστος είναι 1.800 ευρώ περίπου΄΄.

Κάνει ακόμη γνωστό πως οι κάτοικοι της οδού προσπαθούν με ενέργειές τους για τον φωτισμό από το 2010, αλλά χωρίς ανταπόκριση από τον δήμο!

Να σημειωθεί πως η εξειδίκευση πίστωσης για στύλους και σώματα και για επέκταση και παραλλαγή στο δίκτυο δημοτικού φωτισμού προβλεπόταν και από τον προϋπολογισμό του 2019.
Λόγω όμως του ότι η εγγεγραμμένη πίστωση στον προϋπολογισμού του Δήμου Αιγιαλείας για δαπάνες Επεκτάσεων & παραλλαγή δικτύου δημοτικού φωτισμού ήταν γενική, το Δημοτικό Συμβούλιο προχώρησε τον Ιούλιο σε εξειδίκευση της πίστωσης για την τοποθέτηση ενός στύλου και ενός φωτιστικού σώματος σε διάφορες τοποθεσίες, πλην όμως στην οδό Κολοκοτρώνη της Τ.Κ. Σελιανιτίκων, δεν μπήκε ποτέ…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr