background img
banner
banner

Αίσιο τέλος με άντρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει

ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Μεταπείστηκε, έπειτα από επιτυχημένη επέμβαση της Αστυνομίας Αιγίου, άνδρας από το Αίγιο που απειλούσε να αυτοκτονήσει. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τη 1.00 τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή και έλαβε χώρα στη γέφυρα πάνω από την Εθνική Οδό, στο ύψος του Νοσοκομείου Αιγίου.

Πρόκειται για άνδρα 51 ετών ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, πάσχει από ψυχολογική διαταραχή, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, αφού είναι άνεργος και πατέρας ενός παιδιού με αναπηρία, γεγονός που οδήγησε τις αρχές στο συμπέρασμα ότι η απογοήτευσή του ήταν αυτή που τον οδήγησε να σκεφτεί να κάνει κακό στον εαυτό του. Μάλιστα, ο γιος του, ηλικίας 19 ετών, ήταν παρών στο συμβάν έχοντας υποστεί σοκ. Από την αρχή προσπάθησε να μεταπείσει τον πατέρα του, κάτι που κατάφεραν λίγη ώρα αργότερα άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, η συμβολή των οποίων στην αίσια κατάληψη του συμβάντος, ήταν κάτι παραπάνω από καθοριστική.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο εκλήθη αμέσως ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Ταξίαρχος Γιώργος Μιχαλόπουλος ο οποίος επρόκειτο να έρθει με τον ειδικό διαπραγματευτή από την Πάτρα που επιλαμβάνεται τέτοιων υποθέσεων. Τον ρόλο του όμως έπαιξαν επιτυχώς οι άνδρες της Ασφάλειας που βρέθηκαν στο σημείο, οι οποίοι με τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν, έπεισαν τον άνδρα να φύγει από την άκρη της γέφυρας και να μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο. Να σημειωθεί ότι στο σημείο έφτασαν μετά από λίγη ώρα και άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος.

Ο 51χρονος μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου καθώς κρίθηκε πως χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης. Κυρίως όμως, όπως φαίνεται, χρειάζεται και οικονομική υποστήριξη ή ενδεχομένως μία εργασία που θα του επιτρέψει να έχει κάποιους πόρους…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr