background img
banner
banner

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: «O Ερντογάν το είπε και το έκανε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας… ξεκούφανε με τη σιωπή του»

«Ο Ερντογάν της Τουρκίας την έκαμε την τρέλα του! Για να αποδείξει, ότι είναι “κάποιον τι” εξέδωσε το Διάταγμα της ντροπής, διά του οποίου η Αγία Σοφία, το καύχημα των Ορθοδόξων, μετατρέπεται σε τζαμί! Ο Ημερήσιος Τύπος των Αθηνών έβγαλε κραυγήν αγωνίας! Ενώ, αντιθέτως, ο πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μας… ξεκούφανε με τη σιωπή του!».
Τα παραπάνω αναφέρει στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος παρουσιάζοντας και σχετικά δημοσιεύματα εφημερίδων. Όπως λέει, ΄΄η «Ελεύθερη Ώρα» με άρθρο της ερωτά τον Πρωθυπουργό: “Εσύ τι λες Κυριάκο για την Αγιά Σοφιά;”

Και προσθέτει: “Είναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος να έχει πάθει αφωνία και να μη λέει κουβέντα;” (βλ. φ. της 11ης Ιουλίου τρ.έ.)΄΄.

Επίσης, ο Μητροπολίτης παραθέτει την «κραυγή απογνώσεως για την συντελούμενη Προδοσία της Αγίας Ορθοδοξίας μας αλλά και της Βυζαντινής Ιστορίας μας» – όπως λέει- έτσι όπως γνωστοποιήθηκε από τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων, δημοσιοποιώντας τη δήλωση διαμαρτυρίας του Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, την οποίαν και προσυπογράφει.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr