background img
banner
banner

Διακρίσεις σε πέντε ποιητικά είδη!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΛΟΓΟ ΠΑΝΟ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ ΣΤΟΝ 2ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ «ΚΕΦΑΛΟΣ»

Πέντε βραβεία σε ισάριθμα ποιητικά είδη απέσπασε στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίηση «ΚΕΦΑΛΟΣ», ο ποιητής, φιλόλογος από την Ακράτα Πάνος Κουμπούρας.

Συγκεκριμένα, έλαβε β΄ βραβείο έμμετρου στίχου ενηλίκων 31 ετών και άνω για το έργο «Μπαλάντα για τον Ελιγιά». Στην κατηγορίας Ποίησης Χαϊκού ενηλίκων 31 ετών και άνω κατέκτησε το γ΄ βραβείο Χαϊκού Ενηλίκων 31 ετών και άνω για «Λάμψη στο δάσος». «Παραφυλάει ο λύκος», το πεφταστέρι». Έλαβε ακόμη τον 2ο έπαινο σονέτου ενηλίκων 31 ετών και άνω για το «Πορτρέτο», για την κατηγορία Ποίησης Μουσικού Στίχου Ενηλίκων 31 ετών και άνω τον 3ο έπαινο μουσικού στίχου ενηλίκων 31 ετών και άνω για το έργο «Το φως στα μάτια σου» και για την κατηγορίας Ποίησης Ελεύθερου Στίχου Ενηλίκων 31 ετών και άνω τιμητική διάκριση για το «Πέτρα σπάραγμα».

Ο ίδιος ο ποιητής αναφέρει: ΄΄Ευχαριστώ από καρδιάς τα εκλεκτά μέλη της Κριτικής Επιτροπής για την αξιολόγησή τους .Είναι μεγάλη τιμή για μένα να μου απονέμονται 5 διακρίσεις σε 5 ποιητικά είδη. Ευχαριστώ και συγχαίρω για την άψογη διεκπεραίωση ενός τόσο μεγάλου σε συμμετοχή διαγωνισμού τον πρόεδρο του ΚΕΦΑΛΟΣ, αγαπητό λογοτέχνη – εκδότη Πλούταρχο Πάστρα. Συγχαίρω και τους 1100 συμμετέχοντες , τους βραβευθέντες και όλους όσοι κατέθεσαν ψυχή και έμπνευση , εκφραζόμενοι με λυτρωτικό μέσο την Ποίηση σε δύσκολους και χαλεπούς καιρούς΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr