background img
banner
banner

Επισκευή οδικού άξονα Κρήνη – Μικρόνι

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΟΓΚΟ ΤΗΣ Δ.Ε. ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Ένα πολύ σημαντικό έργο εκτελείται το τελευταίο δεκαήμερο στα ορεινά της Δ.Ε. Συμπολιτείας, το οποίο αναμένεται να βελτιώσει κατά πολύ τις μετακινήσεις μεταξύ των χωριών αλλά και να διευκολύνει την πρόσβαση των κατοίκων στα κτήματά τους. Πρόκειται για την επισκευή του οδικού άξονα Κρήνη – Μικρόνι Αιγιαλείας» που περιλαμβάνει διάνοιξη, αποκατάσταση του οδοστρώματος και καθάρισμα των αγωγών κατά μήκος του.

Το έργο εκτελείται με ιδία μέσα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου, με εργάτες και μηχάνημα (γκρέιντερ) του δήμου και με μέριμνα του τομεάρχη Συμπολιτείας, προέδρου του ΝΠΔΔ Παναγιώτη Ανδριόπουλου. Μάλιστα, όπως αναφέρει στo protionline.gr ο αντιπρόεδρος της Δ.Κ. Ροδοδάφνης Μιχάλης Δημόπουλος, ΄΄είναι ένα έργο άκρως απαραίτητο για τον τόπο, αφού στον εν λόγω οδικό άξονα δεν έχει γίνει η παραμικρή παρέμβαση για χρόνια΄΄. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η παρέμβαση ξεκίνησε πριν από περίπου δέκα ημέρες από την Κουνινά, βγήκε στο Αχνάρι πριν τη Ρακίτα, κατέβηκε στο Μικρόνι και την Κρήνη κι έφτασε μέχρι τον Μεγανίτη κάτω από τις Δάφνες στο θέση «Ζάβατο».

Παρέμβαση σε μήκος περίπου 50 χιλιομέτρων!

Συνολικά, σύμφωνα με πρόχειρες εκτιμήσεις, η παρέμβαση αφορά ούτε λίγο ούτε πολύ μία απόσταση 50 χιλιομέτρων, λειτουργώντας συμπληρωματικά στις εργολαβίες για την αγροτική οδοποιΐα που εκτελούνται στην περιοχή. Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Δημόπουλο, ΄΄μέχρι πρότινος ο δρόμος ήταν δύσβατος και στενός. Καθαρίστηκαν τα πρανή, στρώθηκε το έδαφος, ενώ καθαρίστηκαν και τα χαντάκια ώστε να βρίσκει δίοδο το νερό. Είναι ένα έργο μεγάλης σημασίας, λύνοντας… χέρια στους ανθρώπους της υπαίθρου΄΄.

Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν οι άνθρωποι των χωριών. Σημαντική κρίνεται η συμβολή στο έργο, το οποίο ολοκληρώνεται εντός των ημερών, του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου από το Μικρόνι Παναγιώτη Θεοδωρόπουλου αλλά και του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κρήνης Γιώργου Κάγκαλου, οι οποίοι βοηθούν και υποδεικνύουν τα σημεία που πρέπει να επιχειρήσουν οι υπάλληλοι του δήμου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr