background img
banner
banner

Πρώτη Γενική Συνέλευση και εκλογές

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Η πρώτη Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της οποίας θα διενεργηθούν και εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας σε εφαρμογή του άρθρου 10 του καταστατικού της, και με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 15ης Σεπτεμβρίου συγκαλεί την 1η Γενική Συνέλευση των αντιπρόσωπων που θα γίνει, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στη Μυρτιά Αιγίου (Πολύκεντρο) στα γραφεία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας και ώρα ενάρξεως στις 11:00. Η εκλογή εφορευτικής επιτροπής θα γίνει την ίδια ημέρα.

Οι αντιπρόσωποι που επιθυμούν να καταθέσουν αίτηση υποψηφιότητας για τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου ή για την Εξελεγκτική Επιτροπή μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα αίτησης όπου θα την βρουν στα γραφεία της Ο.Σ.Α.

Οι υποψήφιοι μπορούν συμπληρώσουν την αίτηση υποψηφιότητας και να την στείλουν στο email της ΟΣΑ μέχρι την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 24:00. Οι υποψηφιότητες θα αναρτηθούν στα γραφεία της ΟΣΑ την επομένη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr