background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Εξαφάνισε τη Ζάκυνθο αλλά έχασε βαθμούς (1-1) στο Στάδιο

Όταν στο 33΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τάκης Παπαδόπουλος, η Ζάκυνθος που ήδη είχε προηγηθεί 1-0, θεώρησε ότι απέκτησε μεγάλο πλεονέκτημα για να φύγει από το Αίγιο με τους βαθμούς της νίκης.

Όμως λίγο πριν το φινάλε, πάγκος και ο προπονητής Νίκος Μαρίνος, φώναζαν …εν χορώ στον διαιτητή Μπεκιάρη, «έληξε – έληξε».

Ήταν τέτοια η πίεση και η υπεροχή του Παναιγιάλειου, που οι φιλοξενούμενοι είχαν τρομάξει, έβλεπαν τον χρόνο να κυλά αδυσώπητα σε βάρος τους.

Γκολ η Ζάκυνθος με την πρώτη φάση 

Επιθετικότερος ο Παναιγιάλειος από τα πρώτα λεπτά, είχε καλές στιγμές με τον Χριστόπουλο στο 7΄από την πάσα του Μπούνα και την κεφαλιά άουτ του Παπαδόπουλου από φάουλ του Μπούνα.

Στις ευκαιρίες και στην υπεροχή των «μελανόλευκων» η Ζάκυνθος απάντησε με γκολ. Στο 19΄ φάουλ του Σούρμπη προσέκρουσε στο 2ο δοκάρι του Αθανασόπουλου, ήρθε με κεφαλιά κι έκανε γκολ ο Ζώντος, ωφελημένος από την αδράνεια της άμυνας.

Κόκκινο «πανί» η κόκκινη κάρτα στον Παπαδόπουλο στο 33΄ 

Πίσω στο σκορ, πίσω και στην αριθμητική ισορροπία ο Παναιγιάλειος, όταν ο Παπαδόπουλος αποβλήθηκε στο 33΄. Λες και αυτό το μειονέκτημα να λειτούργησε ευεργετικά για τον Αιγιώτικο Σύλλογο, ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, μην επιτρέποντας σε καμιά περίπτωση τη Ζάκυνθο να απειλήσει. Η αριθμητική διαφορά δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, με τον Παναιγιάλειο να ισοφαρίζει 1-1 στο α΄ ημίχρονο και να χάνει ευκαιρίες να ανατρέψει την κατάσταση από το α΄ 45λεπτο.

Στο 39΄ από κόρνερ του Χριστόπουλου η κεφαλιά του Σκούτα πέρασε λίγο έξω.

Στην πολιορκία των «μελανόλευκων» στο 43΄, η μια φάση διαδέχτηκε την άλλη και στο φινάλε σουτ του Γκάτση κοντραρίστηκε από τους αμυντικούς και νέο σουτ του Καφεντζή, απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Θεοδωρόπουλος.

Ισοφαρίζει ο Γκάτσης 1-1 στο 44΄  

Σε καίριο χρονικό σημείο ήρθε η ισοφάριση για τον Παναιγιάλειο, για να δικαιώσει μέχρι ενός σημείου τις ηρωικές και γεμάτες πάθος προσπάθειες των μελανόλευκων. Στη σέντρα του Μπούνα, πετάχτηκε με καρφωτή κεφαλιά ο Γκάτσης φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα στο 44΄.

Επιστροφή και παρ’ ολίγο ήρωας ο Μπακατσέλος 

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του β΄ ημιχρόνου χρεώνεται στον Γιώργο Μπακατσέλο. Ο Αιγιώτης μέσος επέστρεψε ύστερα από αρκετούς μήνες στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να γίνει ήρωας του αγώνα, αν ήταν περισσότερο εύστοχος και τυχερός στην ασίστ που πήρε από τον Καφεντζή στο 68΄.

Με 10 παίκτες ο Παναιγιάλειος, η Ζάκυνθος ήταν η ομάδα που αμυνόταν για να κρατήσει με νύχια και δόντια το τελικό αποτέλεσμα 1-1.

Παράπονα από τη διαιτησία εξέφρασαν οι γηπεδούχοι, ειδικά στη φάση που είναι να δεχτεί 2η κίτρινη κάρτα ο Κωστάκης (με το 8 στην πλάτη) κι αντί αυτού, ο Μπεκιάρης βγάζει κάρτα στον πάγκο, στον προπονητή Μαρίνο. Παράλληλα πήρε πάνω του φάση παρά το παίζεται του β΄ βοηθού, διακόπτοντας την επίθεση από δεξιά του Γκάτση. Αυτά στα βασικότερα σημεία των λανθασμένων αποφάσεών του.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μάκης Λελούδας, Αλέξης Σπυρόπουλος): Αθανασόπουλος, Κουραχάνης (79΄ Καραμπούλας), Καφεντζής, Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Μπούνας, Λιάτος, Σκούτας (62΄ Μπακατσέλος), Γκάτσης, Χριστόπουλος (89΄ Σταθακόπουλος).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Νίκος Μαρίνος): Θεοδωρόπουλος, Μαρίνος, Κολεύρης, Καλιβοκάς, Κούνια, Σούρμπης, Στύλα (92΄Βαλάντης), Κωστάκης, Ζώντος, Κονδύλης (56΄ Παναγιωτόπουλος), Καρακούτης.

  • Τα αποτελέσματα 
  • Παναιγιάλειος – Ζάκυνθος  1-1    44΄ Γκάτσης -19΄ Ζώντος
  • Θύελλα – Ναυπακτιακός      2-5    36΄ Ντίνος, 82΄ Τσίγκληρας – 5΄ 46΄ 59΄ Νάκα, 43΄ 49 Σταυρόπουλος. Χαμένο πέναλτι 27΄ Αδαμόπουλος απέκρουσε ο Δρακόπουλος. ΚΟΚΚΙΝΗ: 90΄ Τσίγκληρας
  • Αίας Γαστ. – Διαβολίτσι (αναβολή) 
  • Εθνικός Σκ. – Διαγόρας (αναβολή) 
  • Πάμισος – ΠΑΟ Βάρδας  1-1    29΄ Βελής – 35΄ Βας
  • Τσιλιβή – Αχαϊκή 0-0 
  • Ρεπό: Παλληξουριακός 

Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr