background img
banner
banner

ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Ξεκίνημα με ήττα 66-53 στην Αμαλιάδα

ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ

Με ήττα συνοδεύτηκε το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία του Ήφαιστου/Αχιλλέα στη Γ΄ Εθνική, απέναντι στη Σφήκα Αμαλιάδας. Η ομάδα της Αιγιάλειας έδειξε ανέτοιμη και χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά, αλλά έτσι κι αλλιώς έπαιξε εκτός έδρας με μία ομάδα που είναι από τα φαβορί του ομίλου και ασφαλώς είχε τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ο Ήφαιστος/Αχιλλέας δεν ξεκίνησε καλά, έμεινε χαμηλά στο σκορ αφού οι παίκτες του ήταν άστοχοι και έκαναν αρκετά λάθη, κάτι που μαρτυρά και η «φτωχή» επιθετική συγκομιδή των 53 πόντων.

Αμυντικά δεν πήγε άσχημα για εκτός έδρας παιχνίδι αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να φανεί περισσότερο ανταγωνιστικός απέναντι σε μία ομάδα με την ποιότητα της Αμαλιάδας η οποία από την πλευρά της πέτυχε την «παρθενική» της νίκη στη Γ΄ Εθνική. Η άμυνα επάνω στους ψηλούς της Αιγιώτικης ομάδας ήταν το «κλειδί» της νίκης, αφού έμειναν χαμηλά στην επίθεση οι Καραδολάμης, Καραγιάννης, Τσεκλένης και μόνο ο Κεφαλάς ξεχώρισε, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα. Οι δύο ψηλοί της Σφήκας (Αδαμόπουλος, Νοέας) πέτυχαν μαζί 29 πόντους ενώ πολύ καλός ήταν και ο Βουρνάς.

Δεκάλεπτα 14-9, 34-20, 48-32 , 66-53.

Α.Σ.Σ.Αμαλιάδας (Νιπεργιάλης):Διαμαντόπουλος 1, Νοέας 13(2), Σαρίκας 6, Θεοδωρόπουλος 6(2), Σώκκος, Συνετός 3(1), Βουρνάς 11, Κάλλης 8, Δασκαλόπουλος , Αγραπιδάκης , Νακόπουλος 2, Αδαμόπουλος 16(2).

Ήφαιστος/Αχιλλέας: (Γιούπης): Μανωλόπουλος , Μιχαλόπουλος, Γιαννόπουλος 6, Χριστοδουλόπουλος 4, Κεφαλάς 22(2), Σούρλος, Γιαννούτσος 4, Γιοβάς 2, Τσεκλένης 6(2), Καραγιάννης 5, Καραδολάμης 4.

Γ’ Εθνική (1ος όμιλος) – 2η Αγωνιστική

Τα αποτελέσματα:
ΑΣΑ Αμαλιάδας-Ήφαιστος Αχιλλέας 66-53
Εργοτέλης-Παναχαϊκή 66-71
Καλαμάτα-ΣΔΥ Τρίπολης 76-64
Αίολος Αγυιάς-ΕΑ Πατρών 75-71
Διαγόρας Ρόδου-Γλαύκος (7/1/2021)
Ρεπό: ΓΑΕΤ Δίων Ο Κυπαρισσεύς
Η βαθμολογία
Καλαμάτα 4
Αίολος 4
Παναχαϊκή 4
ΑΣΣ Αμαλιάδας 3
Εργοτέλης 3
Διαγόρας 2
ΣΔΥ Τρίπολης 2
ΕΑΠ 2
Ήφαιστος/Αχιλλέας 1
Δίων Κυπαρισσίας 1
Γλαύκος 1
* Ήφαιστος/Αχιλλέας, Διαγόρας, Γλαύκος και Δίων έχουν ένα ματς λιγότερο.
Επόμενη αγωνιστική (3η, 1/11):
Ηφαιστος Αχιλλέας-Εργοτέλης
Παναχαϊκή-Καλαμάτα
Τρίπολη-Αίολος Αγιάς
ΕΑΠ-Διαγόρας Ρόδου
Γλαύκος-Διων Κυπαρισσίας
ρεπό:ΣΦΗΚ Αμαλιάδας

Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr