background img
banner
banner

Χωρίς covid και η καθαρίστρια του 9ου Δημοτικού

ΘΕΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Μπορεί το χθεσινό rapid test να έβγαλε θετική στον κορωνοϊό καθαρίστρια που προσφέρει τις υπηρεσίες της στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, ωστόσο το μοριακό τεστ έδειξε πως η γυναίκα δεν είναι θετική στον κορωνοϊό, αντιθέτως χαίρει άκρας υγείας… Όπως, και να έχει, το σχολείο απολυμάνθηκε με μέριμνα της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Αιγιαλείας, που καταβάλει τεράστιες προσπάθειες ώστε να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία της Αιγιάλειας.

Το περιστατικό πάντως είναι πανομοιότυπο αυτού που αναστάτωσε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου μία ημέρα πριν, με το rapid test να μην φέρεται ως η πιο αξιόπιστη λύση σε όλες τις περιπτώσεις.

Εν τω μεταξύ, θετικό στον κορωνοϊό εντοπίστηκε πρόσωπο, η δραστηριότητα του οποίου σχετίζεται με τις υπηρεσίες του Πρωτοδικείου Αιγίου και όχι μόνον. Για το Σάββατο 23/1 έχει προγραμματιστεί απολύμανση όλων των χώρων του Δικαστικού Μεγάρου, κατόπιν συνεννόησης δικαστικών και Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου και με την συμβολή του δήμου Αιγιαλείας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr