background img
banner
banner

Καλά νέα από τα λύματα του Αιγίου που καταλήγουν στον Βιολογικό

Με την ανησυχία να είναι έκδηλη μετά τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην Αχαΐα, 82 χθες, η ΔΕΥΑ Αιγιαλείας, έλαβε προχθές τα αποτελέσματα άλλης μίας δειγματοληψίας στην αποχέτευση της πόλης του Αιγίου, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Το επιδημιολογικό φορτίο των λυμάτων ήταν μη ανιχνεύσιμο, ωστόσο αυτό δεν καθησύχασε τους διοικούντες που αύριο αναμένεται να προχωρήσουν σε νέα δειγματοληψία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το δείγμα λαμβάνεται από τον αγωγό αποχέτευσης κοντά στην Παναγία Τρυπητή, λίγο πριν τα λύματα καταλήξουν στον Βιολογικό Καθαρισμό, και βεβαίως αφορά μόνο το Αίγιο.

Δυστυχώς για την Ανατολική Αιγιάλεια που υπάρχει έξαρση κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα, θα μπορούμε να γνωρίζουμε όταν ολοκληρωθεί το έργο των Εσωτερικών Δικτύων Αποχέτευσης, δηλαδή όταν ο κορωνοϊός και οι μεταλλάξεις του, θα αποτελούν παρελθόν! Εκτός και το «έργο» με την Covid-19 γίνει σίριαλ έως την Covid-23, αφού το 2023 όπως πάει θα ολοκληρωθούν τα δίκτυα αποχέτευσης που θα συνδέουν τις παραλιακές Κοινότητες εκτός Αιγίου με τον Βιολογικό.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr