background img
banner
banner

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: «Να ελεγχθούν οι καταγγελίες, να διαλευκανθεί η υπόθεση»

ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΚΡΟΥΣΜΑ COVID:

Επίσημα θέση στο μείζον θέμα που έχει ανακύψει με τη λειτουργία φαρμακείου στο Αίγιο ενώ ο φαρμακοποιός ήταν θετικός στον covid-19, παίρνει με ανακοίνωσή του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αιγιαλείας, έχοντας ήδη ζητήσει από τις αρμόδιες αρχές τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Το γεγονός πάντως έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να αναφέρουν πως το εν λόγω φαρμακείο έκλεισε μόλις για τρεις ημέρες και όχι για δύο εβδομάδες όπως προβλέπεται αλλά και ότι πέραν του φαρμακοποιού είχε νοσήσει και το περιβάλλον του…

To protionline.gr αναφέρθηκε στο θέμα την περασμένη εβδομάδα έχοντας επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου από τον οποίο δεν επιβεβαιώθηκε η πληροφορία και δεν θα μπορούσε άλλωστε, λόγω προσωπικών δεδομένων (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Στην ανακοίνωσή του, ο Φ.Σ. Αιγιαλείας επισημαίνει: ΄΄Με αφορμή τα δημοσιεύματα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για λειτουργία φαρμακείου στο Αίγιο με τον φαρμακοποιό θετικό σε Covid 19 δηλώνουμε τα παρακάτω: 1) Ο Φ.Σ. Αιγιαλείας έχει προβεί από την πρώτη στιγμή σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για τον έλεγχο των καταγγελιών. 2) Ζητήσαμε από τις αρμόδιες αρχές την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, ώστε να αποδοθούν οι όποιες ευθύνες υπάρχουν και να μην σπιλώνεται αδίκως το σύνολο των φαρμακοποιών. 3) Οι φαρμακοποιοί θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στην μάχη κατά του Covid 19 τηρώντας όλα τα αναγκαία μέτρα΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr