background img
banner
banner

Πρόκριση μαθητών του 2ου ΓΕΛ στην τελική φάση του «Αρχιμήδη»

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ!

Ιδιαίτερη επιτυχία για τον καθένα ξεχωριστά αλλά και για το σχολείο τους, αποτελεί η πρόκριση τεσσάρων μαθητών της Β΄ τάξης του 2ου Γενικού Λυκείου Αιγίου στην τελική φάση του διαγωνισμού «Ο Αρχιμήδης» που διοργανώνει η Μαθηματική Εταιρεία. Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του 2ου ΓΕΛ Αιγίου, με ανακοίνωσή τους, συγχαίρουν θερμά τους μαθητές Βεργολιά Σωτήρη, Ζορμπά Χρήστο, Παπαδόπουλο Δημήτρη και Φειδάκη Αθανάσιο της Β΄ τάξης για την πρόκρισή τους στην τελική φάση του Διαγωνισμού της Μαθηματικής Εταιρείας “Ο Αρχιμήδης”.

Όπως αναφέρουν, ΄΄η επιτυχία τους αναδεικνύει για μια ακόμα φορά τις εξαιρετικές ικανότητές τους, επιβραβεύει τη συστηματική τους προσπάθεια και τιμά το σχολείο μας, καθώς είναι το μόνο δημόσιο σχολείο πανελλαδικά που εκπροσωπείται από 4 μαθητές στην τελική φάση του διαγωνισμού΄΄.
Αξίζει επίσης να επισημανθεί ότι ο Αθανάσιος Φειδάκης πρώτευσε πανελλαδικά στο διαγωνισμό Χημείας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και προκρίθηκε 5ος πανελλαδικά στη Β΄ φάση του διαγωνισμού Αστροφυσικής – Αστρονομίας, ενώ είχε πρωτεύσει πανελλαδικά στην Α΄ φάση.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr