background img
banner
banner

Ευχαριστήριο κάλεσμα του Παναιγιάλειου

ΣΤΙΣ 21/06 ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ»

Η ιδέα που έπεσε στο …τραπέζι από τον Πέτρο Δαδιώτη στην προσωρινή διοίκηση του Παναιγιάλειου, ήταν να πραγματοποιηθεί σε κάποιο δημόσιο χώρο ένα «μελανόλευκο» κάλεσμα, που σκοπό θα έχει να ειπωθεί ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους όσοι βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο την ομάδα της πόλης μας να σταθεί στα πόδια της.

Ιδιαίτερα πολύτιμος φέτος για την ομάδα του Αιγίου ο Πέτρος Δαδιώτης, πραγματοποίησε από την αρχή της αγωνιστικής σεζόν …εκστρατεία, στοχεύοντας και καταφέρνοντας συν τοις άλλοις ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα, από την ομάδα των οικονομικών υποστηρικτών που με πολύ κόπο και πολύ χρόνο συγκέντρωσε.

Πέτρος Δαδιώτης: ‘‘Ευχαριστήριο κάλεσμα για όλους τους φιλάθλους’’

Ο ίδιος αποκαλύπτει στo protionline.gr το σκεπτικό και το ραντεβού στο ευχαριστήριο κάλεσμα του Αιγιώτικου Συλλόγου: «Συγκεντρωθήκαμε και αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ευχαριστήριο κάλεσμα του Παναιγιάλειου. Θα είναι ένα γενικό ευχαριστήριο ραντεβού για όλους τους Αιγιώτες φιλάθλους και περισσότερο για αυτούς που βοήθησαν και στήριξαν τον Παναιγιάλειο σε αυτή την δύσβατη οικονομικά και αγωνιστικά σεζόν.

Την Δευτέρα 21 Ιουνίου στο θέατρο «Παππάς» στις 8:30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί αυτή η μελανόλευκη συγκέντρωση, μια βδομάδα πριν την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Παναιγιάλειου.

Θα είναι ένα κάλεσμα ανοιχτό για όλο τον κόσμο και φυσικά από την πλευρά της διοίκησης θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς όλοι αυτοί που στήριξαν για τα καλά τον Αιγιώτικο Σύλλογο, όπως τον Δήμαρχο κ. Καλογερόπουλο, τον κ. Γούτο, την «ΠΕΣ», την «ΑΥΡΑ», τον «ΚΡΙΝΟ» τους 17 οικονομικούς υποστηρικτές, κάποιους γιατρούς, τον κ. Μπομποτσιάρη και άλλους. Επαναλαμβάνω το κάλεσμα θα είναι για όλο τον κόσμο. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την μεγάλη προσφορά αρκετών φιλάθλων που με τον τρόπο τους κάλυπταν μέρος ή όλο το χρεωστικό της διαιτησίας, τους γνωστούς και άγνωστους φιλάθλους που προμηθεύτηκαν λαχεία από την λαχειοφόρο αγορά, σπεύδοντας με αυτό τον εναλλακτικό τρόπο να συμβάλλουν στην οικονομική στήριξη της ομάδας μας».

Μεγάλες οι απαιτήσεις στο επόμενο πρωτάθλημα

Για τις ανάγκες της επόμενης αγωνιστικής σαιζόν αναφέρθηκε ο Αιγιώτης παράγοντας λέγοντας: «Το δικό μου σκεπτικό έχει μεγαλύτερο βάθος και αναφέρομαι για το επόμενο πρωτάθλημα. Λίγοι οι όμιλοι και οι ομάδες, δυνατά τα πρωταθλήματα, δεν θα τα βγάλεις πέρα αν δεν μπορείς να έχεις στη διάθεσή σου τουλάχιστον 200.000 ευρώ.
Οι απαιτήσεις που έρχονται μας επιτάσσουν να μπούμε στον στίβο των απαιτήσεων από νωρίς, αν θέλουμε να μας βρει προετοιμασμένους η νέα αγωνιστική περίοδο.»

«Να είμαστε τοπικιστές»

Αφού ευχαρίστησε την πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑ κα. Μαρία Τσουκαλά που παραχώρησε τον χώρο και κάλυψε την μικροφωνική εγκατάσταση, ο Πέτρος Δαδιώτης συμπλήρωσε: «Σαν τοπικιστής και μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι την προτίμησή μου στα προϊόντα του τόπου μας, θα παραγγείλουμε νερά από «Κρίνο» και «Αύρα», οι οποίοι παράλληλα είναι γνωστό ότι βοηθάνε τον Παναιγιάλειο. Θα βοηθήσουν κι άλλα παιδιά του Παναιγιάλειου με γλυκά και άλλα συναφή».

Και η κλήρωση της λαχειοφόρου με το ευχαριστήριο κάλεσμα

Ο Πέτρος Δαδιώτης επισήμανε ακόμη το γεγονός για την κλήρωση της μεγάλης λαχειοφόρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί επίσης στις 21 τρέχοντος στο «Γ. Παππάς». Έτσι μαζί με το ευχαριστήριο κάλεσμα, θα γίνει και η κλήρωση της λαχειοφόρου. Θα δοθεί έτσι η ευκαιρία σε αρκετούς φίλους που έχουν προμηθευτεί λαχνούς, να βρίσκονται στην κλήρωση της λαχειοφόρου και να την παρακολουθήσουν «ζωντανά».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr