background img
banner
banner

Παίρνει μπροστά η Β΄ κατηγορία

ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΑΒΥΘΟΥ 2017 ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ

Δυο μήνες απομένουν για την σέντρα στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣ Αχαΐας, με την προετοιμασία των ομάδων να κρίνεται νωθρή και μουδιασμένη, ύστερα από την μεγάλη περίοδο αγωνιστικής απραξίας.

Με 7 σωματεία στον όμιλο Αιγίου, η περιοχή μας έχει μεγάλη εκπροσώπηση στο νέο πρωτάθλημα, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση άνοδος και υποβιβασμός, με κάθε σωματείο να ενδιαφέρεται πρωτίστως για τα δικά του συμφέροντα και την πλήρωση των στόχων που έχει θέσει.

Για όσα έχουν πράξει μέχρι τώρα, καθώς για το πλάνο που ακολουθεί στις ομάδες τους, μίλησαν στο protionline.gr δύο εκπρόσωποι από τα σωματεία της Αιγιάλειας.

Ηλίας Κουνάβης: «Φέτος θα έχουμε την πρώτη «φουρνιά» νεαρών στη μεγάλη ομάδα»

Ο πρόεδρος της Αβύθου 2017 Ηλίας Κουνάβης, σίγουρα είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τους βελτιωμένους αγωνιστικούς χώρους που διαθέτει το σωματείο της Αβύθου, χωρίς όμως να αποκλείει το ενδεχόμενο να έχουμε σύντομα, όπως τονίζει στo protionline.gr την εγκατάσταση πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο 11Χ11.

Για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν:
«Στο μεταγραφικό κομμάτι αρκετά “μουδιασμένα” όπως παρατηρείται γενικά σε όλες τις ομάδες μιας και όλοι ασχολούνται περισσότερο με τις προσωπικές τους εργασίες οι οποίες δραστηριοποιηθήκαν πάλι με την λήξη της καραντίνας και όχι με το ποδόσφαιρο. Σε οργανωτικό επίπεδο (εγκαταστάσεις, ρουχισμός, υλικά κ α.) Προχωράμε όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με γνώμονα να μην λείψει τίποτε στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές και να έχουν το υψηλότερο επίπεδο παροχών.»

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου αναφέρει τα εξής:
«Το κεντρικό γήπεδο 11×11 είναι σε καλή κατάσταση, χρειάζεται κάποια πραγματάκια. Ίσως να μας προλάβουν οι εξελίξεις και σύντομα να δούμε τις πρώτες μπουλντόζες να ξεκινούν τις εργασίες, μιας και είναι όλα έτοιμα να ξεκινήσει η ανάδοχος εταιρεία την αντικατάσταση του τάπητα με τεχνητό τελευταίας γενιάς. Όπως πληροφορούμαστε από το Ν.Π.Δ.Δ. αρκετά σύντομα».

Για τις επαφές με τον προπονητή Λεωνίδα Κατσαρέλια και τους ποδοσφαιριστές ο Ηλίας Κουνάβης δηλώνει πως:
«Μέχρι στιγμής όπως κάθε χρόνο το τηλέφωνο μου δεν έχει ούτε μια κλήση από ποδοσφαιριστή με πρόθεση να αποχωρήσει. Επίσης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα έχουμε και αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.»

Ο πρόεδρος της Αβύθου μίλησε και για τις προωθήσεις παιδιών στην μεγάλη ομάδα αναφέροντας:
«Η Ακαδημία έχει ραγδαία εξέλιξη και αν δύο χρόνια τώρα δεν είχαμε σταματήσει το πρωτάθλημα μεσούσης περιόδου, θα είχαμε και καλύτερα αποτελέσματα. Φέτος θα συμβεί αυτό που είχαμε σαν σχέδιο από το 2017 που έγινε η συγχώνευση, θα ενσωματωθούν δηλαδή 4-5 παιδιά στην ανδρική ομάδα για τις πρώτες τους προπονήσεις. Είναι η πρώτη “φουρνιά” παιδιών που έχουν μεγαλώσει μέσα στην Ακαδημία μας εδώ και μία τετραετία και με πολύ προσοχή στον τρόπο ενσωμάτωσης ευελπιστούμε να ανταπεξέλθουν. Άλλωστε το μακροπρόθεσμο πλάνο του συλλόγου είναι να βασίζεται στα παιδιά της ακαδημίας του».

Τέλος για το ξεκίνημα της προετοιμασίας αποκάλυψε στο protionline.gr: 
«Θα ξεκινήσουμε στις 23/08 αν όλα πάνε καλά, ευελπιστώντας να συνεχίσουν όλα σε μια κανονικότητα και να μην έχουμε τα περσινά. Οι ποδοσφαιριστές και πάλι προέρχονται από τεράστια αποχή και θέλει πολύ προσοχή στην διαχείριση τους. Είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα πάντα σε άμεση συνεργασία με την φυσικοθεραπεύτριά μας».

Φίλιππος Κοσσαράς: «Ανυπομονούμε για την παραχώρηση του οικοπέδου από τον ΟΑΕΔ»

Ο πρόεδρος της ΑΕ Αιγίου Φίλιππος Κοσσαράς χαίρει την πρόοδο της ΑΕ Αιγίου, από τότε που το σημερινό ΔΣ την επανέφερε στα τοπικά πρωταθλήματα. Ήδη κέρδισε μια κατηγορία και ανέβηκε στην Β΄, γεγονός που αυξάνει τις υποχρεώσεις και τα ζητούμενα στο σωματείο, όπως άλλωστε μας περιγράφει και στην επικοινωνία που είχε μαζί του το protionline.gr

Για τις πρώτες κινήσεις και τι περιμένουμε στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΑΕ Αιγίου τονίζει:
«Η Α.Ε. Αιγίου είναι μέσα στα λίγα σωματεία που έχουν εγγράφει στο Μητρώο Σωματείων της Γ.Γ.Α. και είμαστε πλήρως εναρμονισμένοι με την ισχύουσα αθλητική νομοθεσία. Μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά που τα πρωταθλήματα διακοπήκαν όπως καταλαβαίνετε και η επομένη χρονιά θα είναι εξίσου δύσκολη και σίγουρα με μέτρα λόγω της πανδημίας της νόσου Covid-19.Περιμενουμε να δούμε ποια θα είναι τα υγειονομικά πρωτοκόλλα για την επόμενη χρονιά, τα οποία και θα ακολουθήσουμε πλήρως».

Για το γήπεδο Πλαστήρα που θέλει η ΑΕ Αιγίου να χρησιμοποιεί σαν έδρα δηλώνει αισιόδοξος:
«Το γήπεδο Πλαστήρα έχει το χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης αποδυτήριων. Με τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κο Ανδριόπουλο είμαστε σε διαρκή επικοινωνία ώστε να μπορέσουμε να λύσουμε αυτό το θέμα και να αγωνιστούμε φέτος στην φυσική μας έδρα. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και θα το επιτύχουμε σύντομα».

Για τις μέχρι τώρα συμφωνίες με παίκτες και τον προπονητή Χρήστο Μαστροκυριάκο, αποκαλύπτει:
«Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν ανανεώσεις. Ανανεώσεις γίνονται μόνο όταν υπάρχουν συμβόλαια. Οπότε έχουμε κάνει μόνο προφορικές συμφωνίες και όταν ξεκινήσουν οι μεταγραφές αυτές οι συμφωνίες θα πάρουν σάρκα και οστά. Γίνονται συζητήσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές ώστε να ενισχυθεί η ομάδα μας σε θέσεις που πιστεύουμε ότι πρέπει, έτσι ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα.
Σίγουρα υπολογίζουμε και πάλι τον Χρήστο Μαστροκυριάκο στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας»

Για τις Ακαδημίες και το οικόπεδο που έχει ζητηθεί από τον ΟΑΕΔ, καθώς και για την προετοιμασία της ομάδας, δήλωσε:
«Ακαδημίες αυτή τη στιγμή δεν έχουμε. Όλο το βάρος έχει πέσει ώστε να τελειώσει το θέμα της παραχώρησης του οικοπέδου που έχουμε ζητήσει από τον ΟΑΕΔ για να προχωρήσουμε στην κατασκευή ιδιόκτητου γηπέδου. Μόνο με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις θα έχουν μέλλον οι ομάδες και θα μπορούν να δημιουργήσουν σε στέρεες βάσεις τις ποδοσφαιρικές Ακαδημίες τους.
Η ομάδα μας θα ξεκινήσει προετοιμασία την Δευτέρα 16 Αυγούστου στο γήπεδο Πλαστήρα καθώς το πρωτάθλημα όπως είναι ήδη γνωστό θα αρχίσει στις 2 Οκτώβριου.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr