background img
banner
banner

Υπέγραψαν Φώτης Αγγελόπουλος και Τάσος Τραγάρας στον Κεραυνό

Ο Κεραυνός Αιγίου ολοκλήρωσε δύο ακόμη σημαντικές μεταγραφές συνεχίζοντας την ενίσχυση εν όψει του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Οι Φώτης Αγγελόπουλος και Τάσος Τραγάρας, που μετέχουν στις προπονήσεις σχεδόν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, υπέγραψαν για ένα χρόνο και αναμένεται να δώσουν πολύτιμες λύσεις στην ομάδα. Για τον Φώτη Αγγελόπουλο οι συστάσεις περιττεύουν.

Ο 39χρονος πάουερ φόργουοντ – σέντερ (2.00μ.) αγωνίστηκε για 14 σεζόν με τον Έσπερο ΑΟΠΑ φτάνοντας μαζί του μέχρι τη Β΄ Εθνική ενώ έχει παίξει ακόμη σε Αλεξιώτισσα, Αρίωνα Ξάνθης, Γλαύκο, Αίολο Αγυιάς, Νίκη Προαστίου και Ολυμπιάδα Πατρών από την οποία ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ.

Ο 23χρονος, επίσης πατρινός, γκαρντ Τάσος Τραγάρας (1.80) ξεκίνησε από την Αθήνα και τον Ο.Φ. Ηρακλείου και επιστρέφοντας στην Πάτρα αγωνίστηκε και σε Νίκη Προαστίου, Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ και Ολυμπιάδα.

Και οι δύο έπαιξαν στο φιλικό προετοιμασίας που έγινε το Σάββατο στο κλειστό του Αιγίου με αντίπαλο τη Γαλήνη και μάλιστα ο Τραγάρας ήταν πρώτος σκόρερ για τον Κεραυνό.
Για την ιστορία, η Γαλήνη, πιο έτοιμη και πολύ ενισχυμένη φέτος, επικράτησε με 63-79 σε ένα ματς που ο Κεραυνός παρατάχθηκε με 9 παίκτες καθώς δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του. Θα αποκτηθούν τουλάχιστον δύο ακόμη παίκτες (ίσως και τρεις), ένας ψηλός και ένας περιφερειακός.

Να σημειωθεί ότι η Γαλήνη είναι από τα φαβορί για άνοδο φέτος αποκτώντας μεταξύ άλλων παίκτες όπως ο Κουκουλομμάτης, ο Πίκιος, ο Τουλάτος, ο Νάτσκος και ο Δημήτρης Παναγόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr